Késik a Blizzard World map, de kapunk új eventet!

Késik a Blizzard World map, de kapunk új eventet!

Az Overwatch tele van olyan ünnepi eseményekkel, melyek új tartalmat, skineket és játékmódot jelentenek a játékosok számára.

A Winter Wonderland éppen csak véget ért, azonban a láthatáron feltűnt egy új ünnep, hiszen hamarosan esedékes a kínai holdújév (Lunar New Year). A kutya éve lesz, és természetesen a frissítés is ezt a nevet kapja (Year of the Dog), amelyet Jeff Kaplan is megerősített a legutóbbi Developer Update videóban. Azt is hozzátette, hogy a közösség kedvenc Uprising is visszatér a játékba. Az eredeti co-op brawl megint játszható lesz, illetve a tánc emote-ok is elérhetőek lesznek.


Tavaly a kakas éve volt

A holdújévet februárban ünneplik, így az Overwatchban is ekkor számíthatunk a megjelenésére, bár tavaly az első hónap végén már megérkezett. Új tartalomra azonban nem kell a következő hónapig várnunk, mivel az Overwatch Leauge indulása miatt érkeznek a skinek illetve az OWL valutája is. A liga január 10-én startol.

A Blizzard World pálya viszont egyelőre nem lesz elérhető, tehát aki ki akarja próbálni, az látogassa meg a PTR szervert. Szeretnék kiadni minél hamarabb, de ezen a héten biztosan nem kerül bele a teljes játékba. Az új térkép mellé nem maradhatnak el a Blizzard témájú skinek sem, melyeket majd az alap loot boxokból nyitogathatunk. Kaplan biztosította arról a rajongókat, hogy januárban még ezeken kívül csomó újdonsággal rakják tele a ládákat. Végül röviden megemlítette a 27. hőst is, de mindössze annyit árult csak el, hogy már tesztelés alatt van, és igyekeznek tökéletesre csiszolni, ezért nem kapkodják el.

Az előző év izgalmas volt az OW világában és ez valószínűleg 2018-ban is folytatódni fog, az új hős mellett jönnek az új mapok, és az Overwatch League is beindul.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!