Minden, amit a Rainbow Six Siege Chimera-ról tudni kell

Minden, amit a Rainbow Six Siege Chimera-ról tudni kell

Rengeteg jósággal érkezik a játék legújabb kiegészítője. 

Elég erős évet zárt 2017-ben a Rainbow Six: Siege, ugyanis nemcsak, hogy elérte a 25 milliós játékosszámot, de még Steamen is rekordot döntött az egyszerre 100 ezres nagyságrendű aktív játékosszámával. Az élet azonban a harmadik évbe belépve sem áll meg, hiszen érkezik a soron következő kiegészítő, ami –többek közt– a korábbiakhoz hasonlóan két terrorelhárító operátorés az új pálya helyett egy limitált ideig élvezhető eseményt, az Outbreak-et hozza magával.


Az új operátorokról annyit már biztosan tudunk, hogy a veszélyes hulladékok és a karanténok kezelésében jártasak, ami előrevetíti, hogy mindketten a kooperatív eseményben fognak megjelenni. Más-más országból érkeznek, egyikük Oroszországból, másikuk pedig Franciaországból származik. Feltételezések szerint az orosz karakter olyan helyi szervezetből jöhet, aminek hála nagy tapasztalata van a fertőzésekhez kapcsolódó vészhelyzetek elhárításában, míg a francia operátor valószínűleg a GIGN vagy a COS színeiben érkezik.

Mivel mindketten fel fognak tűnni az időszakos eseményben is, ezért 100%, hogy olyan képességekkel lesznek felruházva, amiket PvE-ben és PvP-ben egyaránt tudnak kamatoztatni.


Két év Rainbow Six tapasztalattal a hátunk mögött igazán könnyű megjósolni, hogy mikor jön az új szezon, bár egyelőre hivatalos megjelenési időpontot még nem kapott a Chimera. Viszont, ha követik a korábban megszokott menetrendet, akkor a legújabb kiegészítő február 20-ától elérhető lesz a tesztszervereken, ami azt jelenti, hogy két hét múlva, azaz március 6-án meg is jelenhet. Természetesen ekkor még csak azoknak, akik rendelkeznek season pass-szal, míg a többiek számára egy héttel később; március 13-án tehetik majd elérhetővé. 


A Rainbow Six Siege Outbreak a játék első kooperatív eseménye lesz, ezért nehéz megjósolni, hogy vajon a két új operátor megjelenésével egy időben érkezik-e, vagy egy picit később fogjuk megkapni. A Ubisoft által elszórt információk alapján már tudjuk, hogy két térkép lesz játszható az event keretében, amik közül az egyik Oregonba, a másik meg az USA elnöki repülőgépére visz el minket. (–Bízunk benne, hogy minél hamarabb.–)

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!