Kiszivárgott a 27. hős koncepciója?

Kiszivárgott a 27. hős koncepciója?

A legutóbbi Developer Updateben Jeff Kaplan ejtett néhány szót a legújabb hősről is, de semmi konkrétumot nem árult el. Most mégis úgy tűnik, van róla hír.

Az egyetlen hírmorzsa mindössze annyi volt, hogy már tesztelik, illetve még nem tudják, hogy mikor kerül majd bele a játékba. Azonban egyik kiadó sem kerülheti el a sorsát, így időnként szembe kell nézniük a szivárogtatás tényével. Természetesen ezeket az infókat érdemes fenntartásokkal kezelni.

Ezt a posztot egy olyasvalaki írta, aki a Blizzard vizuális dizájnerének vallja magát, de erről sincs megerősítés. Volt olyan kegyes és elárulta, hogy a következő karakter egy tank lesz, amely a Shiedroid névre hallgat. Moira sztorijában már látható volt egy pillanatra, legalábbis a tervrajzát megcsodálhattuk.

Orisához és Reinhardthoz hasonló tankot képzeljünk el, mellyel a csapatot támogathatjuk, védhetjük és segíthetjük. 650 életerővel rendelkezik, melyből 400 armor. A bal karján egy a D.Va-éhoz hasonló fegyver található, csak kevesebbet sebez. 50 töltényt tartalmaz és 4 másodperc alatt kilőhetjük az összeset. Közelről 20 DPS-t oszthatunk ki. Külön érdekesség, hogy a fegyver használata közben a pajzsunkat is aktivizáljuk, ami hasonló Zarya buborékjához és elnyel egy bizonyos mennyiségű energiát. Ezzel az energiával tudjuk újratölteni a stukkerunkat. Jobb klikkre pedig előhozható a pajzs, ami 1200 HP-val rendelkezik. Ekkora csak hátulról vagyunk sebezhetőek. Az egyik képessége a Dash, amivel 3 másodpercig gyorsul fel Soldier gyorsaságára, bármikor cancelezhető és közben lövöldözhetünk. Tudunk vele még egy pajzsot idézni, mely egy szövetségesre pakolható.

Ezen felül ez a felhasználó azt is állítja, hogy a következő map egy control pálya lesz és az Utopaea nevet kapta. Állítólag ez egy Vishkar Corporation által tervezett város. Junkertown királynőjét júliusban adják ki, és az Uprising esemény az Omnic Crisis alatt játszódik.

Ezeket a pletykákat –míg a Blizzard hivatalosan meg nem erősíti– nem tekinthetjük 100%-osnak. Az biztos, hogy a kiadó sok meglepetést ígért erre az évre, szóval várjuk ki türelmesen a további tartalmakat. Ti mit gondoltok ezekről az infókról?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!