KarQ szédületes Sleep Darts bemutatója 1 percben

KarQ szédületes Sleep Darts bemutatója 1 percben

Top 500-as support main srácról van szó, és hát mit ne mondjak, ez az összeállítás szó szerint eszméletlen.

A 24 éves kanadai Nathan 2017 közepe óta teljes állású streamer, és a competetive meccsekben leginkább Zenyatta és Ana szolgálatait veszi igényben, tehát egy vérbeli support játékosról van szó, bár ez nem jelenti azt, hogy nem játszik másféle karakterrel. Sok témában az elmúlt hónapok során rengeteg segítséget nyújtott az OW közösségnek a különböző tippjeivel és tanácsaival.

Most azonban egy brutális összeállítást osztott meg a követőivel, melyben Anával mutatja meg, hogy mi fán terem a Sleep Darts használata. Nem egyszerű dolog, mivel a célzás külön figyelmet igényel, hiszen könnyen eltéveszthetjük a célpontot, a 12 másodperces várakozás pedig viszonylag hosszú idő egy következő próbálkozásra. Fontos még megjegyezni, hogy nem azonnal lövi el a karakterünk: 0.5 mp-es késleltetés van rajta, ami nagyjából megfelel annak, míg előveszi és tüzel.

Mindensetre emberünk félelmetes reflexel és reakcióval rendelkezik, a sok gyakorlás meghozta gyümölcsét. Van itt ultizó Genji, ugró Winston, Mech-ből kiugró D.Va és néhány nagyon távoli célpont elaltatása is. Ebben a szezonban ugyan még nem játszott olyan sokat, de így is több, mint 5.000 sebzés és majdnem 8.000 healelés mellett átlagosan 6 embert fektet el. Jó szórakozást a videóhoz, garantáltan nem fogsz elaludni rajta:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!