1 Pharah tipp minden hős ellen

1 Pharah tipp minden hős ellen

Nem kevés munkája van KarQ-nak a videóiban, remek tanácsokat ad a közösségnek és igyekszik bevonni más profikat is.

Ebben a részben Valkia, egy teljes állású streamer segít neki és Pharahoz ad néhány tanácsot. Először is bemutatja, mi fán terem az örök repülés a játékban, egy kis praktikával és gyakorlással nem nagyon kell leszállnunk a földre. Aztán minden egyes hősön végigmegy, és természetesen 1-1 tippet is hozzábiggyeszt, hogy mit tegyünk ellenük.

Doomfistet akkor viccelhetjük meg, miután aktivizálta valamelyik képességét, hiszen ilyenkor egy rövid időre védtelen marad a rakétáinkkal szemben. Genji ellen a Rocket Boost technikát ecseteli (ilyenkor egyszerre ugrasz a Jump Jettel és lősz rakétát). A hitscan karakterek ellen az agresszív stílust ajánlja, a Concussive Blast-al a célpont felé lökjük magunkat és egy jól irányzott rakétát küldünk a képébe és szinte azonnal ugrunk is a levegőbe. Reaper ellen tartsuk a távolságot, illetve fontos a kommunikáció, mivel hatalmas területet belátunk felülről, ezért tájékoztassuk a többieket, ha flankelésre készülne stb. Tracernél számoljuk a Blinkjeit, illetve próbáljuk kiszámítani hol volt 3 másosodperccel ezelőtt a Recall miatt. Torbjörn idegesítő tornyát elsődlegesen a mi feladatunk gyorsan elpusztítani. D.Va az egyik legnehezebb ellenfél, ezért igyekezzünk elkerülni a vele való találkozást és érdemes szólni a társaknak, hogy együttesen intézzétek el. Az összes többi, látványos információt a videóban megtaláljátok:

Egy szónak is száz a vége; Pharah nem a legkönnyebb hős a játékban, pláne ha folyamatosan a fellegek közül akarjuk támadni az ellenfelet. A pontos célzás és az előre gondolkodás elengedhetetlen, hogy találjanak a rakétáink és egyre jobbá váljunk vele.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!