Ismerd meg az Overwatch League kommentátorait és elemzőit!

Ismerd meg az Overwatch League kommentátorait és elemzőit!

A Blizzard igencsak kitett magáért; az adásért felelős stáb a legprofibb e-sport személyiségekből áll.

Már csak egyet kell aludni és végre-valahára kezdetét veszi az Overwatch League főszezonjának első etapja. Emiatt a Blizzard folyamatosan ellát minket újdonságokkal: megérkezett például a versenysorozat hivatalos applikációja iOS-re és Androidra is, továbbá nemrég nyilvánosságra hozták azt is, hogy kik fogják vezetni a liga műsorát. A felhozatal egy része a már megszokott ismerős arcokból áll, azonban vannak meglepetés szereplők is. Vágjunk is bele!

CHRISTOPHER "MONTECRISTO" MYKLES

Christopher Mykles öt évet töltött el a koreai OGN-nél mint angol nyelvű kommentátor, munkái során pedig megfordult az LCK-ban és az APEX versenysorozatokban is. Szarkasztikus és elemző stílusa miatt közönség kedvencnek számít a kommentátorok között és már a liga előszezonjában, illetve a világbajnokságon is láthattátok őt akció közben. A Twitterjét ezen a linken @MonteCristo tudjátok követni. 

ERIK "DOA" LONNQUIST

Erik Lonnquist is veteránnak számít az e-sport világában és ő is hosszú éveket töltött Koreában, olyan játékokat kommentálva, mint a StarCraft II, League of Legends, Hearthstone és Overwatch. 2017 májusában állandó közvetítő társával, MonteCristo-val együtt viszont elfogadta a Blizzard ajánlatát és megállapodott az Overwatch League-nél. Természetesen őt is láthattátok már az előszezonban és a világbajnokságon, Twitter fiókját pedig @ggDoA linken tudjátok követni. 

SOE "SOE" GSCHWIND

Soe Gschwind már több mint 10 éve dolgozik e-sport műsorvezetőként olyan rendezvényeken mint a BlizzCon, WCS, gamescom, WCG, The International, és az E3. 2016-óta hivatalosan is a Blizzard alkalmazottja mint e-sport menedzser, továbbá kommentátor és host. Találkozhattatok már vele a világbajnokság állomásain és az előszezonban is, Twitter fiókja pedig a @Soembie.

CHRIS "PUCKETT" PUCKETT

Chris Puckett e-sport karrierjét még Halo játékosként kezdte, 2004-ben viszont csatlakozott a Major League Gaming-hez mint versenyigazgató. 2014-óta az MLG arcának számít, ahonnan a Blizzard-dal való fúzió miatt átkerült az Overwatch e-sport részlegéhez és a Contenders illetve a világbajnokság eseményein is találkozhattatok már vele. Twitteren az@MLGPuckett link mögött tudjátok követni.

MITCH "UBER" LESLIE

Mitch Leslie már a béta óta foglalkozik az Overwatch-csal és leginkább érzelemdús és dinamikus kommentár stílusáról híresült el. Karrierje során számtalan versenyen találkozhattatok már vele, tagja volt a világbajnokság produkciós részlegének, a Contenders gárdájának, továbbá egyéb Major tornákon is közreműködött mint az APAC Premier vagy a TakeOver2. Twitteren az @UberShouts mögött éritek el. 

MATTHEW "MR X" MORELLO

Matt Morello veterán kommentátornak és elemzőnek számít a tengerentúlon, nevéhez pedig olyan események fűződnek mint a világbajnokságok, az Overwatch Open, vagy a DreamHack Winter. Játékismerete kiváló és nagyon jó kapcsolatot ápol a profi és casual közösséggel is. Twitteren @MattMrX néven követhetitek.

JONATHAN "REINFORCE" LARSSON

Jonathan Larsson egykori profi Overwatch játékosként olyan csapatoknak volt oszlopos tagja mint a Rogue és a Misfits, továbbá a selejtezők során a svéd válogatottat is erősítette. Idővel sajnos elfogytak a lehetőségei, viszont otthonra talált a Contenders első szezonjában mint elemző és néhány napja csatlakozott az OWL stábjához is. Twitter fiókja @Reinforce névre hallgat. 

AUGUSTE "SEMMLER" MASSONNAT

Auguste Massonnat az e-sport kommentátorok magasiskoláját képviseli, és hosszú éveken keresztül a Counter Strike: Global Offensive Major eventek hivatalos hangjának számított. 2017 végén azonban új kihívást keresve magának leszerződött a Blizzard-dal és csatlakozott az OWL közvetítő csapatához. Twitter fiókja az @OnFireSemmler.

ALBERTO "CRUMBZ" RENGIFO

Alberto Rengifo néhai League of Legends játékos karrierje során megfordult a Dignitas-ban és a Renegades-ben is mint Jungler, az elmúlt időszakban viszont leginkább LCK kommentátorként volt látható a képernyőn. Fun Fact: külön egeret vásárolt magának azért, hogy a macro gombok segítségével spammelhesse a Winston "How Embarassing" voice line-t. Twitteren a @ProphetCrumbz-ön éritek el. 

BRENNON "BREN" HOOK

Brennon Hook 2016 eleje óta rendszeresen kommentál Overwatch tornákat, karrierje során pedig olyan eseményeknél közreműködött mint a TakeOver2, a Contenders első szezonja, illetve a HulkTastic Cup. Az OWL főszezonjában elemzőként kapott helyet, Twitter fiókja pedig a @BrenCasts.

ROBERT "HEXAGRAMS" KIRKBRIDE

Robert Kirkbride már a játék indulása óta kommentál versenyeket, legnagyobb eseményei pedig a DreamHack, Carbon Series és Overwatch Contenders voltak. Neve szinte egybeforrt az Overwatch e-sporttal és biztosak vagyunk benne, hogy az OWL-ben is kiválóan helyt fog majd állni. Twitteren @hexagrams ként találjátok meg. 

JOSH "SIDESHOW" WILKINSON

Josh Wilkinson is veteránnak számít az Overwatch e-sport világában és már a játék kijövetele óta ír elemzéseket a profi mérkőzésekről. Tudását olyan eseményeknél bizonyította mint a TakeOver2 illetve a Contenders szériái, Twitter fiókját pedig @SideshowGaming néven éritek el. 

Ők lettek volna tehát az Overwatch League hivatalos közvetítői, elemzői, illetve műsorvezetői. Ti elégedettek vagytok a felhozatallal, vagy hiányoltok valakit a listáról?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

 

Kövess Minket!