Temérdek új tartalom és Hanzo módosítás várható

Temérdek új tartalom és Hanzo módosítás várható

Beugrott a Blizzard fórumára és, ha már ott volt, válaszolt is néhány kérdésre Jeff Kaplan.

Hanzo ellen nagyon frusztráló játszani az Overwatchban, a Scatter Arrow különösen halálos lehet, ha valaki remekül használja.

Maga Jeff Kaplan erősítette meg, hogy bizonyos teszteket hajtanak végre a hős ezen képességét illetően. A Blizzard hivatalos fórumán beszédes kedvében volt és válaszolt néhány kérdésre. Egy felhasználó arról érdeklődött, hogy a kissé háttérbe szorult és kevésbé működő karakterek is kapnak-e figyelmet a kiadótól, mint pl.: Symmetra, Sombra, Mei, Torbjörn. A hangsúly viszont Hanzo Scatter Arrow képességén volt, hogy vajon mit terveznek vele.

Megvizsgálták a hős helyzetét, górcső alá vették és elkezdtek ötletelni. Egyik változtatás sem feltétlenül fog a következő hetekben a PTR szerverre bekerülni. Sőt, Kaplan hozzátette, hogy egyelőre messze állnak attól, hogy a módosításokat közzétegyék. Azt akarja, hogy a fejlesztő gárda elégedett legyen az eredménnyel, melyek megjelennek majd a játékban. Jelenleg is tesztelik Hanzot és az újításokat titokban tartják, amíg véget nem ér ez az időszak. Kérdés, mennyire drasztikus átalakításokat terveznek a karakter kapcsán.

Nem csak ennek az úriembernek válaszolt a Blizzard alelnöke. Miután az Overwatch League startja előtt megkaptuk az összes csapat skinjét, emellett azonban tömérdek új tartalomra is számíthatunk Kaplan elmondása szerint. A Blizzard World map és a hozzátartozó Blizzard témájú jelmezek is 2018 elején érkeznek. Bár teljesen nem volt egyértelmű a válasza:

"Köztünk szólva, azt remélem, hogy még a hónap vége előtt megérkeznek... de kitudja mi történik még addig."

Sok mindent nem pontosított, de azt hozzátette, hogy a legtöbb újdonság nem a Blizzard Worldhöz kapcsolódik és nem csak skineket tartalmaz majd a frissítés. Örömteli hír, hogy mindegyik hőssel foglalkoznak és új cuccokat terveznek nekik, bár nem egyforma értékűeket kapnak majd. Az összes felszerelés és tartalom elérhető lesz a loot boxokban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!