A Philadelphia Fusion parádésan mutatkozott be az Overwatch League-ben

A versenysorozat első etapjának második napja is bővelkedett izgalmas pillanatokban. 

Ezen a héten különösen izgalmas időszak vette kezdetét, mivel megkezdődött a Blizzard grandiózus versenysorozata az Overwatch League.  Az első nap eseményeiről már beszámoltunk nektek; ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Rekord nézőszámmal mutatkozott be az Overwatch League!

Aacute;tlagban 350 ezer rajongó figyelte a közvetítést Twitchen, a csapatok pedig parádés meccseket produkálva hálálták meg ezt.

Tegnap éjjel folytatódtak a küzdelmek és újabb hat csapat esett egymásnak a Los Angelesi Blizzard arénában, ráadásul végre pályára lépett az előszezont kihagyó Philadelphia Fusion is. A nézőszám ezúttal nem tudta megismételni a nyitónap eredményeit, azonban nincs okunk panaszra, mivel a statisztikák szerint így is bőven több, mint 200 ezer rajongó volt kíváncsi az összecsapásokra. 

De ugorjunk is a mérkőzésekre és nézzük meg, mit játszottak egymás ellen a csapatok. 

Florida Mayhem vs. London Spitfire

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | London Spitfire vs. Florida Mayhem című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az előszezonban nyújtott teljesítménye alapján a Mayhem az esélytelenek nyugalmával várhatta az összecsapást, érdekes módon azonban az első pályát sikerült behúzniuk. A koreai csapatnak viszont csak be kellett melegednie és Temple of Anubison már ők voltak a dominánsabbak, és az állás 1-1-re módosult. Oasisen abszolút kiegyenlített volt a küzdelem és mindkét csapat 99%-ig vitte el a pontokat, viszont a Spitfire jobbnak bizonyult és megszerezték a vezetést. A londoniak jó formája kitartott Numbanira is, és egy lehengerlő támadás után az első pontot sem engedték elfoglalni a Mayhem-nek, beállítva a végeredményt. Florida Mayhem vs. London Spitfire: 1-3.

Philadelphia Fusion vs. Houston Outlaws

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Philadelphia Fusion vs. Houston Outlaws című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Mivel nem szerepeltek az előszezonban, a Fusion erősségeiről csak a lineup alapján lehetett képet alkotni. Ezzel szemben az Outlaws szolidan teljesített a Fuel és a Dynasty ellen is, szóval papíron esélyesebbként érkeztek a találkozóra. Szerencsére az Overwatch League-ben minden megtörténhet és a mérkőzés igencsak kiegyensúlyozott volt az elejétől a végéig. Az adok-kapokból végül a Philly került ki győztesen, köszönhetően a Carpe Shadowburn DPS duó agresszív játékainak és a Supportjaik, különösen Neptuno félelmetes mozzanatainak. Philadelphia Fusion vs. Houston Outlaws: 3-2.

Boston Uprising vs. New York Excelsior

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Boston Uprising vs. New York Excelsior című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A klasszikus sportok és a történelmi események miatt a két csapat ősi riválisként tekint egymásra és a mérkőzés előtti interjúkban is többször elhangzott, hogy mennyire le szeretnék győzni a másikat. Junkertownon az Excelsior kezdett jobban, az Uprising viszont kiegyenlített Horizonon és úgy tűnt, ez a találkozó szorosabb lehet majd, mint az előszezonban történt összecsapás. Ilios-ra viszont megérkezett a New York titkos fegyverének számító Do-hyeon "Pine" Kim, aki szédületes játékkal szinte egyedül pusztította el a Bostoniak csapatát. A koreai csapat jó formája Numbanira is megmaradt, az eredmény pedig végül Boston Uprising vs. New York Excelsior: 1-3. 

Ma éjjel (vagyis inkább már holnap) tovább folytatódik az Overwatch League és a mérkőzések közép-európai idő szerint az alábbiak szerint kezdődnek.

  • Los Angeles Valiant vs. Dallas Fuel - 1:00
  • Florida Mayhem vs. Boston Uprising - 3:00
  • San Francisco Shock vs Shanghai Dragons - 5:00

A mérkőzéseket pedig az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlaponvagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!