Szerintünk ez volt az Overwatch League harmadik napjának 5 legemlékezetesebb pillanata

Szerintünk ez volt az Overwatch League harmadik napjának 5 legemlékezetesebb pillanata

A játékosok igencsak kitettek magukért, különösen a Dallas vs. Valiant mérkőzésen. 

A napokban kezdetét vette az Overwatch League főszezonja és a csapatok igazán szép játékokkal hálálják meg a versenysorozatot övező hatalmas érdeklődést. Az első két nap highlight videó válogatásairól már írtunk nektek és most arra gondoltunk, kiválogatjuk nektek, hogy szerintünk mik voltak a harmadik versenynap leglátványosabb megmozdulásai és játékai. A lista igencsak szubjektív, szóval ha nem értetek egyet vele, küldjétek el kommentben, hogy szerintetek minek kellett volna még bele kerülnie. Vágjunk is bele!

1. Soon vs. Dallas Fuel

A Los Angeles támadását a Dallas éppen csak megállította a második pont előtt Numbanin és a srácok kékben elkezdtek visszatámadni, azonban nem vették észre, hogy a Valliantos Terence "SoOn" Tarlier a hátuk mögött maradt. Soon okosan nem keltett feltűnést, inkább a payloadra Blinkelve egyedül betolta azt.


2. Taimou, az egyszemélyes apokalipszis 

A Dallas Fuel játékosa hitscan képességei mellett Roadhoggal is félelmetes dolgokra képes és ezt bizonyította a tegnapi Valiant elleni meccsen is. Junkertownon nem csak őrületeseket Hookolt, de az egyik támadásuk során szinte egyedül pusztította el a Los Angelesi gárdát.

3. uNKOE és az agresszív taktika

Maradunk a Valiant vs. Fuel mérkőzésnél, a helyszín ezúttal viszont már Horizon, a főszereplőnk pedig  Benjamin "uNKOE" Chevasson, aki nem csak Zenyatta-val, de Ana-val is világszínvonalon tud játszani. Az alábbi védekezés során a Los Angeles-i gárda egy agresszív taktikát választott, azonban uNKOE gránátja nem éppen úgy alakult, ahogy szerette volna és hirtelen az ellenfél gyűrűjében találta magát. Mozgásának és csapata reakciójának hála azonban túlélte a kellemetlen találkozót és sikeresen lemészárolták a Fuel játékosait.

4. DreamKazper és a Junkrat Tire

A  Mayhem ugye elég csúnya verést kapott az Uprising-tól, ami nagyban köszönhető az Uprising kiváló egyéni villanásainak. Temple of Anubis támadásban például Jonathan "DreamKazper" Sanchez szédületeseket lőtt a meccs elején és még sikerült kiiktatnia egy Junkrat ultit is, megmentve csapatát.

5. Mayhem kommunikáció

A közvetítők munkájuk végzése közben néha kaphatók egy kis mémelésre is, legalábbis ez derül ki abból, hogy az alábbi jelenetet vágták be élő adásba, a Florida Mayhem kommunikációjából.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!