Ezektől a fanmade OWL mezektől leesett az állunk

Ezektől a fanmade OWL mezektől leesett az állunk

Cole Zarick koncepciói fényéveket vernek a hivatalos dizájnra. 

Előző héten hivatalosan is kezdetét vette az Overwatch League főszezonja és a csapatok összesen 12 mérkőzést játszottak le a négy nap során. A szombati eredményekről és a liga állásáról már beszámoltunk nektek, ahonnan a korábbi mérkőzésekre is át tudtok ugrani; ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkből tudtok kiindulni.

Koreai dominanciával fejeződött be az Overwatch League első hete

Sensevida | 18/01/14 15:20 Ezen a héten megkezdődött az Overwatch League első szezonjának első hete, és a csapatok összesen 12 mérkőzéssel szórakoztattak minket az elmúlt néhány napban. A harmadik nap eseményeiről már beszámoltunk nektek; ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Ha emlékeztek még, a Blizzard még az előszezon indulásával egy időben elérhetővé tette a csapatok mezeit, azonban még csak egy viszonylag alap koncepcióról volt szó és nem szerepeltek rajtuk például a játékosok nevei és száma. Előző héten ezt korrigálta a stúdió, és az intotheam.com-ról 70 dollárért (az eredeti széria 60-ba kerül) már minden játékos mezét megszerezhetjük. 

Sokan viszont nem feltétlenül elégedettek a mezek designjával és az internetes fórumokon rendszeresen találkozom olyan kommentekkel, hogy a csapatok látványosabb és jobban kinéző jersey-ket is kaphattak volna. Emiatt néhány lelkes grafikus rápörgött a témára, akik közül most Cole Zarick munkáját szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Véleményünk szerint az általa készített mezek kiválóan sikerültek és sokkal kreatívabban jelenítik meg a csapatok logóit és színeit. 

Egyébként az internetes közösség tetszését is nagyon elnyerte a projekt, és az apróbb építő kritikák ellenére mindenki egyetért abban, hogy ezek a mezek sokkal jobban néznek ki mint a Blizzard által hivatalosan kiadottak. Ti mit gondoltok, szerintetek is így van és az Overwatch League-nek kreatívabb mezekre lenne szüksége? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!