Az OWL profijai egyetlen hőst törölnének a játékból

Az OWL profijai egyetlen hőst törölnének a játékból

A svájci doktornő jobban szúrja az emberek szemét, mint hittük.

Hol van már az az időszak, mikor az Ultimate akár a teljes csapat feltámasztását is jelenthette. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és bizony rengeteg frissítés is érkezett a játékhoz. Talán a legtöbb módosítás Mercyt érintette és néha olyan érzése támad az embernek, hogy maga a Blizzard sem tudja mit kellene pontosan tennie ezzel a karakterrel. Egy biztos, hogy a profi játékosok körében nagy az utálat a hőssel szemben. Az Overwatch League alatt tették fel nekik a kérdést, ha visszamehetnének az időben és a kiadó főhadiszállására beosonva törölhetnének valakit, ki lenne az?

Szinte gondolkodás nélkül rávágták a választ: Mercy. Volt, aki meg is indokolta, hogy az újraélesztés egyszerűen sem a nézőknek, sem pedig a játékosoknak nem fun. Nem igazán szórakoztató vele játszani és ellene is kicsit szenved az ember. A Resurrect mechanikája sok esetben tönkreteszi a gyönyörű jeleneteket. Lehet életed lövése egy hitscan hőssel, nem számít, hiszen jön a doktornő és visszahozza a likvidált játékost az élők közé. Elmondásuk szerint nagyon nehéz balanszolni ezt a képességet, sőt néhányuk szerint egy FPS-ben nincs is értelme egy ilyen skillnek.


Chipshajen, a Dallas Fuel játékosa egyébként nem venné ki Mercyt, viszont mindenképp egyensúlyba kéne hozni őt a véleménye szerint, illetve hozzátette, hogy a spamet nagyon nem szereti, ezért inkább Junkratet távolítaná el a játékból.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!