A Valve változásokat jelentett be az őszi Pro Circuitben

A Valve változásokat jelentett be az őszi Pro Circuitben

Folyamatosan igyekszik finomítani a kiadó a Dota 2 Pro Circuit menetrendjén, és ez mindenképpen jót tesz a Dota 2-nek.

A Valve kiadott egy nyilatkozatot a 2018/2019-es szezonról és felhívta a szervezők figyelmét, hogy nyújtsák be az ajánlataikat az őszre.

A Valve már korábban felszólította a versenyszervezőket, hogy nyújtsák be pályázataikat a 2018/2019-es szezonra a Major-ök és a Minor-öket illetően, illetve azt is megemlítik, hogy először a Major-ök jelentkezéseit tekintik át. A bejelentésből úgy tűnik, hogy a rendszer viszonylag hasonló marad a mostanival, azonban a kiadó arra törekszik majd, hogy szervezette váljon.

"Már most várjuk a 3 őszi Major-re a jelentkezéseket:

  • Október 20-21
  • November 17-18
  • December 15-16.

Az alábbi három időpont nem alapkövetelmény, bár azokat az ajánlatokat részesítenénk előnyben, melyek döntői a következő dátumokra esnének." - írta a Valve a közleményében.

A 2018/2019-es szezonban az összes Major rendezvényre 16 csapat juthat ki és a Valve ki is írt három dátumot, hogy mikor szeretné látni ezeket a versenyeket. Az általuk javasolt időpontok azt jelentik, hogy valószínűleg még év vége előtt láthatjuk majd az első 3 Major-t.

Ne felejtsük el, hogy a 16 csapatos Major-ök a 2018/19-es szezonban esedékesek, mely az őszön indul útjára. Tavasszal ez még nem alap feltétele egy tornának. Ti mit gondoltok, jó az irány, amelyet a Valve igyekszik bevezetni?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!