Egy ütős gyakorló mapot készített egy rajongó

Egy ütős gyakorló mapot készített egy rajongó

Van ugyan a kezdők számára egy rövid ismertető a játékban, de a botokon kívül igazi gyakorlásra nincs lehetősége senkinek.

Ezen próbál változtatni egy felhasználó, ugyanis a workshop műhelyében különös custom mapot heggeszt. Egyelőre még csak béta álapotban létezik a Training Polygon elnevezésű pálya, melyen a kiválasztott hősünkkel tehetjük próbára tudásunkat és reflexeinket.

Legyen szó a képességek megfelelő használatáról, az időzítésről, a kombinációk tökéletes elsajátításáról, a varázslatok kikerüléséről, tényleg minden szempontból fejleszhetjük magunkat.

Rengeteg challenge található a térképen, tehát semmiképpen sem unatkozunk majd, a szimpla gyakorlás mellett a sok szórakoztató küldetés teszi igazán szerethetővé ezt az alkotást. Sokak szerint az alapjátékba is bekerülhetne valami hasonló, mert igazán hasznos része lenne a játéknak. Meglátjuk mi lesz a sorsa ennek a custom mapnak, én azonban nagyon örülök a létezésének, mert sokat segíthet bizonyos mechanikák és helyzetek megértésében.

Mindenesetre, ha ki szeretnétek próbálni a 0.5-ös verziót, akkor a kliensben a custom gameknél keressétek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!