Tovább folytatódott a Mayhem és a Dragons mélyrepülése az Overwatch Legue-ben

Tovább folytatódott a Mayhem és a Dragons mélyrepülése az Overwatch Legue-ben

Sajnos a csapatok közti erőkülönbségek beárnyékolják a versenysorozatot, bejött a papírforma.

Pár nap szünet után ma hajnalban visszatért az Overwatch League főszezonja és ahogy már megszokhattátok, ismét 12 mérkőzést játszanak le a csapatok. Az eheti párosítások különösen nagy izgalmakat tartogatnak számunkra, például eldől majd, hogy a Los Angeles Valiant a koreai alakulatok ellen is megállja-e a helyét. A liga hivatalos showműsora, a Watchpoint külön adást szentelt a mostani párosítások számára, ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Ezen a héten is izgalmas mérkőzések várnak ránk az Overwatch League-ben

A versenysorozat pár nap szünet után ma éjjel folytatódik, éjjeli baglyok le ne maradjatok a meccsekről!

Az első nap három mérkőzése sajnos igencsak egyoldalúra sikerült és a papírforma minden párosításnál bejött. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy a ligában szereplő csapatok között óriási különbségek és az aktuális meta nem mindenkinek fekszik. De nem is rabolnám tovább az időtöket, ugorjunk is a mérkőzésekre. 

San Francisco Shock vs. Philadelphia Fusion

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | San Francisco Shock vs. Philadelphia Fusion című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Annak ellenére, hogy mindkét csapat 1-1-es mérleggel érkezett erre a találkozóra, a meccs egyértelmű esélyese a Philadelphia Fusion volt. Ezzel szemben Doradot meglepetésre a Shock húzta be, köszönhetően kiváló védekezésüknek, amit sajnos már Anubis-on nem tudtak megismételni és kiegyenlített a Fusion. Oasis első pontját hiába vitte el a San Francisco, az ellenfél kötelékét erősítő Shadowburn és Carpe DPS duó megállíthatatlan volt, továbbá Poko is szenzációsan teljesített. Eichenwaldén már nem bírt egymással a két alakulat és döntetlent játszottak, az így kialakult végeredmény pedig, San Francisco Shock vs. Philadelphia Fusion: 1-2.

Florida Mayhem vs. Seoul Dynasty

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Florida Mayhem vs. Seoul Dynasty című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Várható volt, hogy szegény Mayhem számára nem ez a mérkőzés fogja majd meghozni az első győzelmet, mivel a Seoul Dynasty látványosan a mezőny felett áll és minden tekintetben ők számítottak esélyesebbnek. Érdekes módon azonban viszonylag szoros pályákat játszottak és a Florida néhol igencsak megfogta a koreaiakat, viszont az egész persze csak egy illúzió volt és a Dynasty mindig kijött a szorult helyzetekből. Nem is ragoznám tovább, a végeredmény egyértelmű 0-4 a Dynasty javára, a Mayhem-en pedig ha nem javít a teljesítményén, csodára lesz szükségük a rájátszásba való továbbjutáshoz. Florida Mayhem vs. Seoul Dynasty: 0-4.

Houston Outlaws vs. Shanghai Dragons

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Houston Outlaws vs. Shanghai Dragons című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Akárcsak a Mayhem, a Dragons is az eredménytábla végén kullog és sajnos ezen a mérkőzésen sem sikerült javítaniuk. Ugyan a Houston is két vereséggel indult neki a találkozónak, bennük megvan a győzelemhez szükséges akaraterő és szikra, ami a kínaiakból hiányzik. Az összecsapás őszintén szólva olyan volt, mintha a két alakulat között minimum egy, de inkább két tier különbség lenne a texasiak javára és csodálkoznánk azon, ha a Dragons ezek után képes lenne kimászni a gödörből. Az eredmény kiábrándító 4-0 az Outlaws javára, akik ezzel megszerezték első győzelmüket és jelenleg a 8. helyen tanyáznak az eredményjelzőn. Houston Outlaws vs. Shanghai Dragons: 4-0.

Szerencsére ma éjjel már izgalmasabb mérkőzések várnak ránk, közép-európai idő szerint az alábbi időpontokban:

  • Dallas Fuel vs. Houston Outlaws - 11:00
  • New York Excelsior vs. Los Angeles Valiant - 01:00
  • Philadelphia Fusion vs. Los Angeles Gladiators - 03:00

A mérkőzéseket pedig az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlaponvagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!