Váratlan eredmények születtek az Overwatch League-ben

Váratlan eredmények születtek az Overwatch League-ben

Az első két mérkőzés sajnos egyoldalúra sikerült, a Fusion és a Gladiators viszont izgalmasat játszott. 

Szerdán éjjel tovább folytatódott az Overwatch League főszezonjának első etapja és a Blizzard aréna újra megnyitotta kapuit a csapatok és a játékosok előtt. Az első nap történéseiről már beszámoltunk nektek, ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Tovább folytatódott a Mayhem és a Dragons mélyrepülése az Overwatch Legue-ben

Sensevida | 18/01/18 14:20 Pár nap szünet után ma hajnalban visszatért az Overwatch League főszezonja és ahogy már megszokhattátok, ismét 12 mérkőzést játszanak le a csapatok. Az eheti párosítások különösen nagy izgalmakat tartogatnak számunkra, például eldől majd, hogy a Los Angeles Valiant a koreai alakulatok ellen is megállja-e a helyét.

Tegnap ismét hat csapat mérkőzött meg egymással és a párosítások mindenféleképpen több izgalmat ígértek mint a szerdai összecsapások. Nem is rabolnám tovább az időtöket, ugorjunk is az eredményekre. 

Dallas Fuel vs. Houston Outlaws

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Dallas Fuel vs. Houston Outlaws | Stage 1 Week 2 Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az Overwatch League El Clásico-jának elkönyvelt mérkőzés már az előszezonban is különösen izgalmasra sikerült, szóval a rajongótábornak(és nekünk is) hatalmas elvárásaink voltak az összecsapással szemben. Sajnos a Fuel rossz formája miatt ez egyáltalán nem valósult meg és a Houston szinte átgázolt rajtuk. A Dallas Junkertownon még az első pontot sem tudta elfoglalni, amit a Houston ki is használt és megszerezték a vezetést. Az Outlaws Horizonon is megállíthatatlan volt és Oasis-t is két helyszín alatt befejezték, Eichenwalde-n ugyan a Fuelnek volt némi reménye a szépítésre, viszont összeszedetlenül játszottak és ezt a pályát is kiengedték a markukból. Az eredmény kiábrándító 0-4 a Houston javára, a Dallas mélyrepülése pedig tovább folytatódik és győzelem nélkül várják a folytatást. 

New York Excelsior vs. Los Angeles Valiant

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | New York Excelsior vs. Los Angeles Valiant | Stage 1 Week 2 Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az első hét után a Valiant volt az egyetlen nem koreai csapat, akik két győzelmet tudhattak magukénak, ráadásul első helyen szerepeltek a nyert pályáik miatt. Ezen a héten viszont kemény erőpróbával kell szembenézniük, aminek az első állomása az eddig remek formát mutató Excelsior volt. Junkertown a New Yorknak sikerült jobban és Horizonon is olyan védelmet mutattak, amivel a Los Angeles nem tudott mit kezdeni. Az Oasisi adok-kapokból szintén a koreaiak kerültek ki győztesen és Pine megint hatalmasat játszott McCree-vel, Numbani pedig érdekes módon döntetlen lett. New York Excelsior vs. Los Angeles Valiant: 3-0. 

Philadelphia Fusion vs. Los Angeles Gladiators

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Philadelphia Fusion vs. Los Angeles Gladiators | Stage 1 Week 2 Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A két egyoldalú mérkőzés után ez az összecsapás is eléggé egyhangúan indult, ugyanis a Fusion gyorsan behúzta magának Junkertown-t és Temple of Anubist. 
Ilios-ra már viszont feltámadt a Gladiators és végig ők dominálták a pályát, amivel sikerült életben tartaniuk a győzelem reményét. A Philadelphiát kicsit kizökkentette a görög pálya és Numbanin igencsak erőtlen támadást mutattak, amit az LA ki is használt és kiegyenlítették az állást. A Gladiators tehát kivívta magának a sorsdöntő Lijiang Towert és a csapat nem is szalasztotta el a lehetőséget, mivel két helyszín alatt elintézték a Fusiont, beállítva ezzel a végeredményt. Philadelphia Fusion vs. Los Angeles Gladiators: 2-3. 

A versenysorozat ma éjjel tovább folytatódik, és közép-európai idő szerint az alábbi mérkőzések várnak ránk. 

  • Seoul Dynasty vs. Boston Uprising - 01:00
  • Shanghai Dragons vs. Florida Mayhem - 03:00
  • London Spitfire vs. Dallas Fuel - 05:00

A mérkőzéseket pedig az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlaponvagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!