Minden, amit Dragon Ball FighterZ-ről tudnod kell

Minden, amit Dragon Ball FighterZ-ről tudnod kell

Most pénteken jelenik meg a Bandai Namco verekedős játéka. 

Mostanában elég ritkán fordul elő, hogy annyira rá lennénk gyógyulva egy játék megjelenésére, mint a Dragon Ball FighterZ esetén, ami egyszerre kívánja visszaadni gyerekkorunk kedvenc rajzfilmsorozatának és a pörgős, intenzív verekedős játékok hangulatát. Éppen ezért egy csokorba gyűjtöttük azokat az információkat, amik után jó eséllyel ti is epekedve fogjátok várni a pénteki premiert. 

Elképesztően hangulatos formában tér vissza a Dragon Ball!

Elképesztően hangulatos formában tér vissza a Dragon Ball.

Azt már korábbi cikkünkben is olvashattátok, hogy nem a szokásos 1v1 felállásban küzdhetünk majd meg ellenfeleinkkel, hanem minden játékos 3 karaktert választhat ki magának a megjelenéskor rendelkezésre álló húsz szereplő közül. Természetesen lesznek gyengébb és erősebb karakterek is, mivel a rajzfilm által lefektetett alapokat a fejlesztők nem szeretnék felrúgni, viszont ígéretük szerint mindegyik harcosnak lesz olyan képessége, amiért megéri köréjük egy-egy hatékony csapatkompozíciót építeni. 

Aki szeretne megfelelő tudással belevágni a többjátékos küzdelmekbe, az az egyjátékos kampánynak számító sztorimódban sajátíthatja el a Dragon Ball FighterZ alapjait, ahol garantáltan több óra lesz, mire megfelelő alaptudásra teszünk szert. Ráadásul ez a játékmód időben a Dragon Ball Z után játszódik és több olyan eseményt is átélhetünk majd benne, ami a Dragon Ball Super-ben szerepelt. A történetben egyébként úgy tűnik, hogy az új karakternek számító Android 21 is nagy szerepet fog játszani. 

Bemutatkoznak a Dragon Ball FighterZ karakterei

Az új videóban az összes bejelentett szereplőt megmutatják nekünk.

Annak különösen örülünk, hogy a Bandai Namco nagy hangsúlyt kíván fektetni a játék kompetitív vonalára, hiszen így szinte biztos, hogy a játékuk még jó sokáig fog izgalmasabbnál izgalmasabb meccsekkel megörvendeztetni minket. A gépigény miatt sem kell aggódunk, hiszen mai szemmel egy átlagosnak mondható konfiguráción is vígan el fog futni a játék. 

A kiadó a lelkes Dragon Ball rajongóknak nemrégiben bétázási lehetőséget is biztosított, viszont a stresszteszt igencsak rosszul sült el, mivel rengeteg hálózati probléma ütötte fel a fejét. Ezért újabb bétaidőpontot is kaptak a rajongók, viszont csak remélni tudjuk, hogy a pénteki PC-s és konzolos megjelenéskor nem fognak ilyenek előfordulni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!