Rengeteg újdonság érkezik a Call of Duty: WWII legújabb eseményével

Rengeteg újdonság érkezik a Call of Duty: WWII legújabb eseményével

Január 23-tól indul a móka, amiben egy nagyszerű játékmód is helyet kap.

Még közvetlenül Karácsony előtt számoltunk be nektek arról, hogy a PlayStation időleges exkluzivitása miatt két hullámban érkezik meg a Call of Duty: WWII legelső DLC-je, ami –többek közt– 3 többjátékos pályát, új zombimódos küldetést és vadiúj Operation Intercept missziót hoz magával. Ennek felvezetéseként az Activision holnaptól, azaz január 23-tól indítja útjára a The Resistance eventet, ahol ismét egy raklapnyi meglepetést fognak kapni a játék rajongói.


február 27-ig tartó esemény egyik kiemelt újdonsága az új class, a Resistance, ami a többi divízióhoz hasonlóan kasztspecifikus képességeket, perkeket is kap és leginkább a közelharcokban lesz kiemelkedő. Kapunk egy izgalmas játékmódot is a Prop Hunt személyében, ahol a klasszikus bújócskát megidézve egy tárgynak kell álcáznunk magunkat, miközben a háborús zónában az ellenfél csapata végig azon lesz, hogy levadásszon minket, ráadásul minden általunk leadott lövéssel csökken az életerőnk is.

Természetesen kapunk vadiúj fegyvereket is, mellette minden héten 1-1 ingyenes supply drop ütheti a markunkat és lesznek dupla XP-s időszakok is, ha szeretnénk egy kicsit felpörgetni a fejlődésünket. Az event által felvezetett Resistance DLC-re pedig már nem is kell annyira sokat várni, hiszen a PlayStation 4 tulajdonosok már január 30-án megkapják, míg az XBOX One és PC játékosok egy hónappal később kezdhetik el nyüstölni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!