Finomságokkal érkezik a Call of Duty: WWII első DLC-je

Finomságokkal érkezik a Call of Duty: WWII első DLC-je

Három új pálya és egy-egy zombis, valamint War játékmódos küldetés érkezik. 

Az Activision mostanság minden jósággal ellátja a Call of Duty: WWII játékosait, hiszen nemrég megérkezett a játék mikrotranzakciós rendszere, bevezettek egy új fejlődési lehetőséget, tartalmas téli eseményt hoztak össze az ünnepi szezonra és már az elszaporodott csalókat is elkezdték kiirtani a multiból. Most pedig bejelentették, hogy érkezik a Resistance névre hallgató DLC, ami január 30-án jelenik meg PlayStation 4-re, míg PC-re és XBOX-ra egy hónappal később.


A kiadó szeretetcsomagjában 3 multis pálya foglal helyet: a Prágát bemutató Anthropoid, amit egy híres második világháborús bérgyilkosság ihletett, az Occupation, ami a Call of Duty Modern Warfare 3 klasszikus pályáját, a Resistance-t értelmezi újra és a Valkyrie, ami a Hitler nevéhez köthető Barbarossa hadműveletet dolgozza fel. 

A kooperatív zombimód kedvelői sem fognak unatkozni, hiszen egy új küldetésben tovább folytatódik a rémálom, ahol Dr. Straub egy észak-németországi szigeten tanyázik, amit köd, rengeteg német hadifelszerelés és raklapnyi élőhalott vesz majd körül. Marienek, Drostannak, Olivianak és Jeffersonnak - azaz a négy játékosnak - ilyen körülmények között kell helytállnia, ami biztosan nem lesz egy sétagalopp.

A War módban pedig Operation Intercept missziót fogjuk megkapni, ahol ki kell szabadítanunk a francia ellenállás tagjait, elfoglalnunk egy rádióállomást, majd rendet rakni az ellenség sorában. A DLC kipróbálásához érdemes beszerezni a Call of Duty: WWII Season Pass-t, ami mind a négy kiegészítőt tartalmazza.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!