Sombra tippek minden hős ellen

Sombra tippek minden hős ellen

A Top500-ban játszó FitzyHere hasznos tanácsait mindenféleképpen érdemes megfogadni. 

Az edukációs Overwatch Tartalmakkal foglalkozó KarQ még tavaly nyáron új videósorozatot indított, amiben tippeket ad egy adott hőshöz a többi karakter ellen. A legutóbb figyelmetekbe ajánlott epizódban Mei-hez mutatott trükköket a Top 500-ban játszó Jardio segítségével. Ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

A-Mei-Zing tippek minden hős ellen

KarQ edukációs videósorozatának következő szereplője a kínai klímatudós, a trükköket pedig a Top500 játékos≥ Jardio mutatja be.

KarQ most újabb videóval jelentkezett, amiben Sombra-hoz ad tippeket minden hős ellen, a szintén Top 500 játékos; FitzyHere közreműködésével. Ha OP Sombra játékosról van szó, a magyar közösségnek leginkább Codey jut eszébe a számtalan hype és montázs videó miatt, viszont ne aggódjatok, Fitzy is igencsak érti a dolgát a karakterrel, amit a a Masteroverwatch statisztikái is bizonyítanak. 
Na de térjünk is rá a videó tartalmára és nézzük meg, milyen tanácsokat adnak nekünk Sombra-hoz. Fitzy első körben az optimális EMP használatról beszél és kiemeli, hogy a Translocator eldobása után ne Stealth módban teleportáljunk be az ellenség közé, mivel a decloak plusz időt jelent mielőtt ultizhatnánk, plusz a képesség hangja sem az ellenfél csapata között szólal meg. 

Doomfist ellen viszonylag könnyű dolgunk van, mivel Sombra számít az egyik legnagyobb counterének és, ha meghackeljük a képességeinek használata közben, akkor a karakter csak papírnehezéknek lesz jó néhány másodpercig. Genji ellen a legfontosabb, hogy számítsunk az ultijára és amint elhasználja, minél hamarabb próbáljuk meg hackelni, amivel ugyan a kard sebzését nem tudjuk kivédeni, de meg tudjuk akadályozni a Dasht és a Deflectet. McCree High Noonját szintén meg tudjuk szakítani, de az is egy jó megoldás lehet ha mögé osonunk láthatatlanul és a fejébe eresztünk egy tárat. Egy épp Molten Core-t használó Torbjörn ellen kiváló védekezés az EMP, mivel a törpét 6 másodpercre, a turretet viszont 10-re veszi ki a harcból. A többi hős elleni tippeket az alábbi videóban tekinthetitek meg, jó tanulást!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Cover: AlphaCoders

Kövess Minket!