Bemutatták a 6. szezon rangsorolt jutalmait; a közösség kiborult

Teljesen érthető is az ok, ezek a kerekek nagyon félresikerültek.

A Rocket League rövidesen a 6. szezonjának végéhez ér, így eljött az idő arra, hogy a fejlesztők bemutassák mit is kapnak majd azok, akik besoroltatták magukat valamilyen divízióba. Mit ne mondjak, nem a legszebb ajándék vár ránk.

Hamarosan eltérő platformú barátainkkal is csapatot alkothatunk

Jön a cross-platform party system!

Minden szezon végeztével valamilyen kiegészítőt kapunk a játékmenetünkhöz, vagy a profilunkhoz, az ötödik szezonban például bannerekkel kedveskedtek a fejlesztők, míg előtte nyomvonalakkal gazdagíthattuk garázsunk polcait. Az idei évben kerekeket fogunk kapni, de első ránézésre is megmondhatjuk, hogy nem ez lesz életünk rewardja. Nézzétek meg a saját szemetekkel:

via GIPHY

Ami azonnal feltűnhet, hogy a plat és diamond kerék között alig van különbség. A két abroncs legnagyobb eltérése a rang jel középen, de egyébként, mintha csak testvérek lennének. A közösséget leginkább ez borította ki, de sokaknak már a stílus sem tetszik, amelyet a kocsira valók képviselnek. (A bronz és gold kerék egyébként egy steampunk világba egész jól beleillene. - a szerk.)

Természetesen az indulatok hamar elszabadultak a Psyonix posztjai alatt, elég csak megnéznünk a hivatalos Facebook bejegyzést.

Nos, én személy szerint nem szívesen lennék a vezető dizájner helyében, minden bizonnyal nehéz napok várnak most rá. Elég kis esélye van annak, hogy a fejlesztők elvessék a modelleket, de reméljük, hogy valamit fognak rajtuk csiszolni. Akik már jó ideje játszanak, tudhatják, hogy a harmadik szezonban is kerék volt az elért sikerekért az ajándék, így én magam is meglepődve tapasztaltam, hogy annyi kiegészítő lehetőség mellett, megint abroncs. Tény, jobb mint az antenna, de a hozzászólásokat olvasva a legtöbben gól robbanásoknak örültek volna.

Aki viszont továbbra is érez magában lelkesedést, hogy följebb másszon, az használja ki az alkalmat amikor csak tud játszani, mert február első felében indul a 7. szezon!

Nektek hogy tetszenek a kerekek? Szerintetek is jobb lett volna valamilyen gól robbanás?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!