Bitang jó mezek szivárogtak ki!

Bitang jó mezek szivárogtak ki!

A FIFA18 rajongói, ha hihetünk a képeknek, akkor el lesznek ájulva a soron következő szerelések felhozatalától.

Az új készletet az internet lakói fedezték fel. Egy véletlennek köszönhetően észlelték a Twitteren, hogy úgy tűnik, számos új mez érkezik a játékba. Egyelőre nem lehetünk 100%-ig biztosak benne, hogy hivatalos, amit látunk, de nagyon meggyőzően néznek ki. Lesznek itt Valentin napi, Team of the Season és a FUT születésnapját ünneplő pólók is.

Az utóbbi különösen izgalmas, hiszen az Ultimate Team évfordulóját ünneplheti ismét a közösség. A FUT játékmódot először a FIFA09-ben lehetett kipróbálni, ez pedig azt jelenti, hogy a 10. alkalommal nyüstölhetjük és menedzselhetjük saját csapatunkat. Azt is csiripelik a kismadarak, hogy március végén ebből az alkalomból 23 játékos kap frissítést, mely a régi FUT kártyáikra emlékeztetnek majd, emellett egy teljesen új stílusra is számíthatunk. Új SBC-k várhatóak ritka csomagokban, illetve prémium tárgyak is járnak hozzájuk.

Nem meglepő tehát, hogy a Redditen a FIFA rajongók nagyon izgatottak. Az egyikük azt írta:

"Jó tudni, hogy idén újból lesz FUT születésnap. A legjobb promo szerintem tavaly volt."

Maguk a mezek egyébként tényleg fantasztikusan néznek ki, nem fukarkodtak a színekkel, mindenfélében pompáznak ezek a felsők. A galériában az összes kiszivárgott pólót megnézhetitek:

Az egyik kiemelkedik mégis a többi közül: a World's Game hazai szerelése, melyen a világ összes országa megtalálható, bitang jól el lett találva!

Nektek mi a véleményetek, valóban ezek a mezek érkezhetnek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!