Már elérhető a Tekken mobilverziója, indulhat a bunyó!

Már elérhető a Tekken mobilverziója, indulhat a bunyó!

Lehet készíteni a telefonokat, ez elég ütős lett. 

A verekedős játékok szerelmesei az utóbbi időszakban el vannak látva minden földi jóval, hiszen nemsokára itt van a Street Fighter V felturbózott változata, de közben megérkezett a Dragon Ball FighterZ is, ami egyből meghódított minket is. A műfajnál maradva természetesen nem maradhat ki a Tekken széria sem, ami most egy mobiljátékkal várja a stílus kedvelőit.


Az Androidra és iOS-re elérhető játékban összesen 88 feloldható karaktert találhatunk és hamarosan megkapjuk a local versus lehetőséget is, hogy a sztorimód felgöngyölítése mellett egy telefonon, vagy tableten püfölhessük egymást valamelyik ismerősünkkel. Az indítást követően egy gyorsan végigpörgethető tutorialban sajátíthatjuk el a játék alapjait, ami az érintőképernyős megoldás ellenére is igencsak kellemesre sikeredett, úgyhogy bátran ajánljuk azoknak is, akik ódzkodnak a hordozható eszközökön való csépeléstől.

A Tekkenért felelős BANDAI NAMCO ráadásul március elsején mindenki számára elérhetővé teszi az öreg Rodeo-t és valószínűleg a jövőben még több hasonló karaktert fog ilyen formában implementálni. A Tekken Mobile egyébként teljesen ingyenes, de a mikrotranzakciós rendszer lehetővé teszi, hogy a jó öreg lootboxokra megnyithassuk a pénztárcáinkat.

Kövess Minket!