Egy kommentátor kikotyogta a készülő World Cup módot

Egy kommentátor kikotyogta a készülő World Cup módot

Számítani lehetett rá, hogy valamit hegeszt az EA a főhadiszállásán, de most már szinte biztos, hogy készülnek a nyári vb-re.

Egy spanyol kommentátor, Manolo Lama véletlenül elkotyogta, hogy decemberben felvételeket készített az EA-vel. A vb kiegészítő tehát úton van.

A legnagyobb futball játék úgy tűnik idén sem marad nagy update nélkül, hiszen a 2018-as vb-re való tekintettel az otthon melegében mi is menedzselhetjük majd a saját világversenyünket. Az oroszországi világbajnokság június 14-én kezdődik, de az előzetes szivárgás szerint a rajongók már február vagy március tájékán örülhetnek a frissítésnek.

A COPE rádiónak adott nyilatkozata közben szaladt ki Lama száján a következő:

"Decemberben készítettük a felvételek az EA főhadiszállásán, szóval szerint február vagy március környékén már kint is lesz FIFA World Cup"

A műsorba egyébként az EA spanyol vezető marketingese is meghívást kapott és nagyon kellemetlenül érezte magát, mikor ezek a mondatok véletlenül elhagyták a kommentátor száját.

Playstation 4-re és Xbox One-re alighanem egy patchet dobnak majd ki, a letöltés után pedig elérhetjük a világbajnokságot. Azt nem tudni egyelőre, hogy pontosan mit tartalmaz majd, de a 32 kijutott nemzet együttesét és számos, a világbajnokság helyszínéül szolgáló stadiont biztosan kapunk. A torna ideje alatt minden mérkőzés megkapja majd a maga Man of the Match kártyáját is, mely egy remek kis boostot jelent majd a legjobb játékosoknak.

Ti várjátok már a világbajnokságot?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!