A mezőny csak szorosabbá vált az Overwatch League utolsó hetének második napján

A mezőny csak szorosabbá vált az Overwatch League utolsó hetének második napján

Két nappal az első etap vége előtt még teljesen nyílt a rájátszásért vívott harc. 

Szerdán kezdetét vette az Overwatch League első etapjának utolsó hete is, és a csapatok látványos mérkőzésekkel szórakoztatták a közönséget. Az első nap történéseiről már beszámoltunk nektek; -ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Parádés meccsekkel kezdődött az Overwatch League utolsó hete

Sensevida | 18/02/08 15:40 A hét további napjain is lesz izgulni való, mivel még hét csapat is odaérhet a rájátszásba. Tegnap éjjel visszatért az Overwatch League első etapja, és a csapatok nagyszerű mérkőzésekkel szórakoztatták a nézőközönséget. Az utolsó héten már különösen vérre megy a küzdelem, mivel a Top3 kvalifikálhatja magát a 125 ezer dollár összdíjazású rájátszásba, amire még legalább hét alakulatnak van esélye.

Mielőtt még rátérnénk a második nap eredményeire, egy interjút szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amiben Nate Nanzer beszél a versenysorozat kiterjesztéséről, illetve a toxikusságról és az OWL versenyképességéről.

Nate Nanzer Talks Overwatch League Expansion, Toxicity, and Competitive State of OWL

Nate Nanzer Talks Overwatch League Expansion, Toxicity, and Competitive State of OWL

További érdekesség, hogy az ESPN forrásai szerint a liga négy csapattal fog majd bővülni a második szezontól kezdve, és ezek Európai illetve Ázsiai helyszínek lesznek. Na de nem is húznám tovább az időtöket, ugorjunk is az eredményekre!

Philadelphia Fusion vs. Boston Uprising

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Philadelphia Fusion vs. Boston Uprising | Stage 1 Week 5 Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A mérkőzés előtt a két csapat azonos mérleggel állt az eredménytáblán, szóval az összecsapás különösen fontos volt, mivel a győztesnek marad még esélye a rájátszásba való továbbjutásra. Eichenwalde-n elég gyengén kezdett a Fusion, és ezt az Uprising ki is használta, megszerezve a vezetést, továbbá Horizon is nekik kedvezett és elhúztak 0-2-re. Ilios egész jól indult a Philly számára, viszont a Boston nem kegyelmezett és két kör alatt elintézte őket, Junkertownon pedig a kivégzés befejeződött. Philadeplhia Fusion vs. Boston Uprising: 0-4.

Florida Mayhem vs. New York Excelsior

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Full Match | Florida Mayhem vs. New York Excelsior | Stage 1 Week 5 Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Várható volt, hogy a Mayhem nem fog nagy kihívást jelenteni a tabellát vezető Excelsior számára és ismét egy egyoldalú mérkőzésnek lehetünk majd szemtanúi. A papírforma érvényesült is, a jelenlegi tabella vezető behúzta a mérkőzést, egyedül Horizon volt trükkös és a Florida ott kiharcolt egy döntetlent. Ezzel a győzelemmel a New York nagy valószínűséggel már bebiztosította magát a rájátszásba, a Mayhem pedig továbbra is az utolsó előtti helyen tanyázik. Florida Mayhem vs. New York Excelsior: 0-3.

London Spitfire vs. Houston Outlaws

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | London Spitfire vs. Houston Outlaws | Stage 1 Week 5 Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A kezdeti nehézségek után az Outlaws igencsak magára talált, szép kis győzelmi sorozatot hoztak össze az elmúlt néhány hétben. Ezzel szemben a Spitfire ugye a domináns koreai trió közé tartozik, csak a Boston Uprising-től kaptak ki eddig a szezonban. Ennek megfelelően a mérkőzés igencsak izgalmasan alakult és annak ellenére, hogy a végeredmény nem ezt tükrözi, végig kiélezett volt a küzdelem. Meglepetésre nem a koreaiak jöttek ki jól az összecsapásból, hanem a Houston, amivel az amerikai csapat felkúszott a tabella harmadik helyére. London Spitfire vs. Houston Outlaws: 1-3

Az utolsó hét harmadik játéknapján ismét három mérkőzés vár majd ránk, közép-európai idő szerint az alábbi időpontokban:

  • Los Angeles Gladiators vs. Dallas Fuel - 01:00
  • Seoul Dynasty vs. San Francisco Shock - 03:00
  • Los Angeles Valiant vs. Shanghai Dragons - 05:00

Az összecsapásokat az MLG.com oldalon, továbbá az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján is nézhetitek majd. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!