Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb Rainbow Six Siege játékos!

Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb Rainbow Six Siege játékos!

Magyar versenylebonyolító oldalon próbálhatjátok ki magatokat Rainbow Six Siege 1v1-ben! A legjobbak pénznyereménnyel gazdagodhatnak!

A magyar fejlesztésű www.gamersloth.com Rainbow Six Siege 1v1 kupát szervez GamerSloth Duel Cup - Operation Alpha néven a PC-s játékosok számára. A verseny folyamán a párharcok Secure Area játékmódban fognak lejátszódni. Különleges szabálya a versenynek, hogy egy operátort egy mérkőzés alatt csak egyszer választhatunk, és hogy a védőnek mindvégig az objektív területén kell maradnia. A részletes szabálykönyvet a weboldalon találjátok meg, ugyanitt tudtok nevezni is.

Ahogyan a fenti összefoglaló képen is látszódik, két kvalifikációs útvonalon lehet bejutni a márciusi nagydöntőbe. Ha a gyorsabb útvonalat választanád, indulj el a február 17-i, egynapos versenyen, és ha a legjobb 4 játékos közé kerülsz, máris biztos helyed van a döntőben. Ha azonban aznap nem érsz rá, ne csüggedj, hiszen az egynapos versenyt követően, közel egy hónapon át tartó liga rendszerben is játszhatod a párbajokat, ahonnan szintén a legjobb négy játékos fog bekerülni.

A verseny nyereményalapja közel 40 000 forint, amelyet a döntőbe jutott játékosok között osztanak szét a szervezők. Az Operation Alpha név alapján úgy sejtjük, hogy az esemény sikere esetén további Operation-öket is várhatunk a lajhároktól.

A kevesebb, mint egy éve indult GamerSloth nem először szervez Rainbow Six Siege versenyt, hiszen a tavalyi év folyamán már egy 18 csapatot megmozgató PC-s és egy 23 csapatot megmozgató PS4-es versenyt is lebonyolítottak. Az ősszel lejátszódott PC-s 1v1 ligán 40 játékos indult el, a mostani kupán pedig még több játékos indulására számítanak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!