Rascal elhagyja a London Spitfire-t és Dallas Fuel-be igazol!

Rascal elhagyja a London Spitfire-t és Dallas Fuel-be igazol!

Az üzletet pedig már mindkét szervezet vezérigazgatója megerősítette. 

Néhány nappal ezelőtt véget ért az Overwatch League első etapja és a versenysorozat másfél hetes pihenőbe kezdett. Annak ellenére, hogy nincsenek mérkőzések, rengeteg izgalmas dolog történik a profi szférában, mivel a csapatok előtt nemrég megnyílt a lehetőség, hogy új játékosokat szerződtessenek. Ha emlékeztek még, a Florida Mayhem már le is csapott Joonas "zappis" Alakurtti-ra, továbbá az ESPN értesülései szerint a Shanghai Dragons négy játékost is szerződtet, köztük Kim "Geguri" Se-yeon-t is, aki ezzel a liga első női versenyzője lehet. 

Most pedig újabb szenzációs hír érkezett, ugyanis az ESPN értesülései szerint, Dong-jun "Rascal" Kim átigazol a London Spitfire-ből és a Dallas Fuel-nél foltyatja karrierjét. Az üzletről nyilatkozott a csapatot birtokló Cloud9 szervezet vezérigazgatója, Jack Etiene is: Jelenleg is tárgyalunk a Fuel-lel, hogy az átigazolás megtörténhessen, mindezt pedig megerősítette a Dallas tulajdonosa, Mike "Hastr0" Rufail is.

Mike Rufail on Twitter

I can confirm we are in the process of negotiating @Rascal's transfer to the @DallasFuel. Working with @C9Jack, his staff and the @overwatchleague to finalize.

A csapat részéről ez abból a szempontból érdekes lépés, hogy Rascal lesz az ötidik DPS játékosuk, Timo "Taimou" Kettunen, Brandon "Seagull" Larned, Hyeon "EFFECT" Hwang és a cikk írása közben hivatalosan is bejelentett Dylan "aKm" Bignet mellett.

Dallas Fuel on Twitter

Let's add another flag to the mix. Please join us in welcoming Dylan "aKm" Bignet

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!