Hirdetés

Nem magára a hősre, hanem a megjelenés időpontjára utalt Jeff Kaplan?

Ha a neten való kutakodás és teóriaalkotás olimpiai szám lenne, néhány felhasználó joggal indulhatna az aranyéremért.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy Jeff Kaplan megemlítette, hogy a 27. karakterről a közösség már hallhatott, illetve láthatott utalást. Több sem kellett egyeseknek és belevetették magukat az adatok tömkelegébe és vizsgálódni kezdtek. Először is feltűnt egy kerekesszék Lijiang Toweren, melyet sokan úgy hisznek, hogy alig pár napja kerülhetett a játékba, mások szerint azonban egy ideje már rég ott pihent. Ráadásul ez a felfedezés új lendületet adott a Liao körüli spekulációknak, mert vannak, akik úgy vélik ő a közelgő új karakter. Aztán Jeff egy kijelentésével, miszerint nem róla van szó, szertefoszlatta ezt az álmot, majd egy rövid időre a nyomozás zsákutcába jutott.

Ez volt az a pillanat, amikor sokan azt hitték, hogy túlgondolták a dolgot, ezért várták az újabb utalást, mint Moira esetében, aki végül egy igazi meglepetésként érkezett.

Kaplan ugyanis csak annyit mondott régebben: "Van egy meglepetés, amelyre mintha már tettünk volna utalást". Tehát ezek alapján mi van, ha másra kellene fókuszálni. Nem magára a 27. hősre, hanem a megjelenési dátumára például? Az egyik szemfüles info alapján Junkertown-on erre lettek figyelmesek:

Illetve Hollywood is megerősítheti, hogy március 20-án történhet valami különleges.

Nagyon furcsának tűnik, hogy ez a 4 szám két különböző pályán is ugyabban a sorrendben is megtalálható. TimezZzz azonban a megjelenési dátum mellett továbbra is kitart azon elmélete mellett, hogy nem csak a nap biztos, hanem Liao érkezése is.

Egy pillanatra bizony az érvei alapján simán elgondolkozhatunk, hogy akár még ez is lehet a forgatókönyv.

Miért Liao lenne a tökéletes következő karakter szerinte?

  • Nos, elsőként az újonnan felfedezett (ha most került ugye oda) kerekes szék Lijiang Toweren elég jó nyom. Kínai nevet kapott, szóval biztosan van kapcsolat közte és az egyetlen kínai pálya között. Csak úgy mint, például Genji és Hanzo japánok, emiatt Hanamurához köthetőek. Plusz a háborúban szolgálatot teljesítő katonák sokszor szorosan kapcsolódnak a származási helyükhöz. A legutóbbi példa is jól bemutatja ezt, hiszen a Honor and Glory videóban Reinhardt is Eichenwalde-on szerepel.
  • Aztán az a titokzatosság, ami Liao-t övezi (fizikai megjelenése és története), a kerekesszéket könnyen a háttérsztorija részévé tehetné, hiszen semmit nem tudunk arról, hogy mi történt vele a múltban.
  • A "meglepetés, melyre már utalhattunk" alapján két dolog még ott lóg a levegőben: 3.20.27 és a L03-20J. Feltételezzük, hogy a hős kiadásának dátumát látjuk, amely március 20-án esedékes. Aztán, mi marad? TimezZzz szerint a 27 az érkező karakter sorszámát jelöli, az LJ pedig kereszt és vezetéknevének a kezdőbetűit takarja. Nem találni mást, akinek ez lenne a monogramja.
  • A mostani, a holdújév nem is lehetne jobban ideillő esemény, ugyanis remek alkalom lenne egy kínai hős eljövetelének megünneplése, melyet az utolsó napokban fednének fel.


A baloldalon guggoló úriember lenne Liao

Liao az Overwatch egyik alapító tagja volt. Már csak ő az egyetlen hiányzó a játékban az alapítók közül. (Morrison - S76, Reyes - Reaper, Amari - Ana, Liao - ?, Wilhelm - Reinhardt és Lindholm - Torbjörn)

Ti mit gondoltok erről az egészről?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?