Így készít magának célkeresztet Pine

Így készít magának célkeresztet Pine

A New York Excelsior játékosa viszont úgy hiszi, nem érdemes utánozni és mindenkinek meg kell találnia a saját beállításait.

A játékosbázis előszeretettel kérdezgeti a profikat arról, hogy milyen grafikai, egérérzékenységi vagy célkereszt beállításokat használnak az Overwatch-ban. Az Overwatch League stábja ennek apropóján az első etapkor indított egy videósorozatot, amiben a versenysorozat híresebb játékosai mutatják meg saját beállításaikat. Ha szeretnétek tudni, milyen konfigurációt használ például Surefour, Rascal, vagy babybay, az alábbi cikkünkből tudtok tájékozódni.

Ezeket a beállításokat használják az Overwatch League játékosai

Rascal, Babybay, Hydration, Joemeister, továbbá Surefour tippjeit mindenféleképpen érdemes megfogadni.

Nemrég a New York Excelsior csodafegyvere, Do-hyeon "Pine" Kim is jelentkezett egy kisebb edukációs anyaggal az egyik közvetítése során és bepillantást engedett abba, hogy milyen módon szokta beállítani a saját célkeresztjét. A játékos első körben lépésről lépésre megmutatta, hogy miként lehet megalkotni azt a furcsa kör alakú crosshair-t, amit korábban már sokan kértek tőle. A továbbiakban megmutatja azt is, hogy Calvin vagy Dafran célkeresztjét mennyire könnyű leutánozni, később viszont kiemeli, hogy mindenkinek meg kell találnia a saját testhezálló beállítását. 

Egyébként ti milyen célkeresztet szoktatok használni? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!