Hősönként ezek a játékosok teljesítettek legjobban az OWL első etapjában -1. rész

Hősönként ezek a játékosok teljesítettek legjobban az OWL első etapjában -1. rész

A statisztikák alapján érdekes infókat kaphatunk a versenysorozat szereplőiről. 

Az Overwatch League első etapja bármennyire is sikerült jól és teljesítette az elvárásokat, a versenysorozatnak még rengeteget kell fejlődnie produkciós szempontból. A Blizzard például sajnos még mindig nem hajlandó megosztani a játékosok és a mérkőzések pontos statisztikáit, megnehezítve ezzel az elemző oldalak munkáját. Szerencsére vannak olyan tartalomgyártók, akik a nehézségek ellenére nem adják fel és fáradhatatlan munkával gyűjtik ki a közvetítésből az adatokat, hogy a rajongók tisztább képet kapjanak a játékosok teljesítményéről. 

Most egy újabb statisztikát szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amit a Medium oldalán tettek közzé, szintén a közvetítésből gyűjtöttek ki és a hősönkénti legjobb teljesítményeket tartalmazza a játékosokról. Első körben D.Va, Genji, Junkrat és Lúció adataival kezdenénk, vágjunk is bele!

D.Va

A legjobb D.Va teljesítményt Kalios nyújtotta a Boston Uprising-ból, a San Francisco Shock elleni összecsapás Horizon Lunar Colony pályáján. Érdekes módon a második és harmadik helyet Tae-hong "MekO" Kim foglalja el a New York Excelsior-ból, köszönhetően a Dallas Fuel és a Shanghai Dragons ellen nyújtott játékának.

Genji


A London Spitfire-ös Profit, aki statisztikailag a liga legjobb Tracere volt az első etap során, elég flexibilis volt ahhoz, hogy Genjivel is ő nyújtotta a legjobb teljesítményt. Mindez azért is különösen lenyűgöző, mivel Profit ezt fele annyi idő alatt hozta össze, mint a második helyezett Shadowburn. 

Junkrat


Meglepetésre, nem JLULKE került fel a tabella legfelső fokára, hanem a Los Angeles Valiantból Agilities, aki a Los Angeles Gladiators ellen több mint 15 perc játékidővel hozta össze ezt. A második helyet Libero érdemelte ki a New York Excelsiorból, a tabella harmadik fokára pedig Seagull került fel a Dallas Fuel-ből. 

Lúció


A legjobb Lúció teljesítmény a Seoul Dynasty Support játékosának, Jin-mo "tobi" Yang köszönhető, aki a Shanghai Dragons elleni Oasis-en hozta be a karaktert. A játékos agresszív stílusa 19 elimination-t és a legtöbb sebzést hozta össze a stage1-ben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!