Hiánypótló streamgyűjtő oldalt rakott össze két OWL rajongó

Hiánypótló streamgyűjtő oldalt rakott össze két OWL rajongó

A projekt megmutatja, hogy éppen melyik profi játékos közvetít, továbbá spoilermentesen élvezhetjük az elmulasztott mérkőzéseket.

A profi játékosok közvetítései mindig is kiváló tanulási és szórakozási lehetőséget jelentettek a nézők számára már az Overwatch indulása óta. Ha emlékeztek még, az Overwatch League első etapjának indulása előtt már bemutattunk nektek egy terjedelmes gyűjteményt, amiben a ligában szereplő összes játékos Stream linkje megtalálható volt. 

Őszintén szólva a lista használata viszont eléggé kényelmetlen és már akkor úgy gondoltam, hogy sokkal jobb megoldás lenne, ha az OWL rendelkezne egy gyűjtőoldallal vagy akár a versenysorozat hivatalos applikációjában jelezhetné a Blizzard, hogy melyik játékosuk közvetít éppen. Érdekes módon úgy tűnik, hogy mindez nem csak nekem jutott eszembe és két rajongó nemrég létrehozta az overwatchprostreams.com oldalt, ahol tájékozódhatunk az éppen online streamekről, továbbá a Twitch beágyazása miatt akár nézhetjük is az adásokat. Meglepetésre a projekt nem csak nagyon hasznosra, hanem igényesre és hibamentesre sikerült, ráadásul még mobil eszközökön is tökéletesen működik. 

Mindemellett az Overwatch League mérkőzéseinek visszajátszásait is megtekinthetjük az oldalon, ráadásul spoilermentesen, amit még a liga hivatalos oldala sem biztosít számunkra. Az aktív Twitch nézők számára, akik már bekövették kedvenc csapatuk játékosait, mindez valószínűleg nem sok újdonságot tartogat, viszont azok számára, akik még csak ismerkednek a játékosokkal, kiváló kiinduló pont lehet. 

Nektek egyébként hogy tetszik a projekt? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Kövess Minket!