Hirdetés

Az OWL meccsei alatt tokeneket kapunk és értékes jutalmakat nyerhetünk Twitchen

Mi sem egyszerűbb ennél, pusztán követni kell az Overwatch League mérkőzéseit élőben a Twitchen, így rengeteg extra cuccot megszerezhetünk.

Hirdetés

A Blizzard és a Twitch közös megegyezése alapján mostantól igen jövedelmező lesz az Overwatch League mérkőzéseit követni a hivatalos csatornán. Elég a rajongóknak nézni a párharcokat és közben értékes tokenekkel gazdagodhatnak. A korábbi bejelentés apropóján tudjuk, hogy ezt a valutát lehet felhasználni az OWL skinek megvásárlására. Ahhoz, hogy működjön számunkra ez a dolog, nem kell mást tenni, mint hozzákapcsolni a Twitch felhasználónkat a Battle.net fiókunkhoz.

Ezek után az élő műsorban minden egyes lejátszott pálya után garantáltan 1 token üti a markunkat. Néhányan szerencsés viszont a döntő mapokat követően 100 tokennel gazdagodik. Ez a nyereményjáték az első szezon alatt biztosan végig menni fog PC-n, Xbox One-on és PS4-en is. A jutalmazási rendszer mellett a Overwatch League nézők majd OWL skineket (melyek még nincsenek is a játékban), emote-okat és tematikus itemeket is feloldhatnak a Twitch Cheering with Bits funkciójával. Ezek egy darabig a Cheering program exkluzív tartalmai lesznek.

"Lesz egy Cheer ranglista is, mely nyomom követi, hogy ki adományozta a legtöbbet, így megmutatja kik a legnagyobb rajongói az OWL-nek" -áll a sajtóközleményben.

A Cheerekből származó pénz egyébként nem jut el a játékosokhoz vagy a csapatokhoz.

"A Overwatch League Cheering egy nagyobb együttműködés része a Twitch és a OWL között, amely a liga és a játékosok egészét támogatja. Tehát az adományozás a bajnokság egészét és ezt a partnerséget támogatja, mintsem külön-külön az együtteseket." -mondta a Twitch egyik képviselője.

A jövőben a Twitch VIP jegyet ajánl fel a Overwatch League nézőknek, amely még több játékon belüli tartalmat, illetve kulisszák mögötti videókat és további még be nem jelentett érdekességeket jelent majd. Egyelőre ezek a VIP tiketek nem érhetőek el. A többi, már említett funkció az Overwatch League második szakaszának startjától (február 21) azonban már használható.

Minden 100 Cheer után feloldhatunk egy Twitch hős emote-ot (100 bit a legkevesebb megvásárolható mennyiség, amely nagyjából 450Ft):

150 bitet felhasználva pedig egy csapat emote-ját is kiválthatjuk:

Boston Uprising

Dallas Fuel

Houston Outlaws

London Spitfire

Los Angeles Gladiators

Los Angeles Valiant

Florida Mayhem

New York Excelsior

Philadelphia Fusion

San Francisco Shock

Seoul Dynasty

Shanghai Dragons

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Az Overwatch találkozóit az alábbi csatornán tudjátok figyelemmel követni:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?