Rejtett játékosnév akár az XVM elől is

Rejtett játékosnév akár az XVM elől is

A Wargaming intézkedéseket vezet be a toxic játékosok ellen és a tiltott modokkal szemben is fellép.

Májusban kerülne tesztelésre néhány játékmódban a csapatsebzés kikapcsolása, ami nem terjedne ki a kábítás effektre, mert az technikailag nem megoldható. Elképzelhető, hogy megnőne a lökdösődések száma, hiszen nem lenne semmi a játékosok kezében, amivel az ilyen viselkedés ellen felléphetnének. Legfeljebb annyit tehetnek, hogy jelentik az esetet, amik eleinte manuális, később automatikus rendszerben kerülnének elbírálásra.

Törj a csúcsra: tippek a rangsorolt csatákhoz

Scheff | 18/02/24 15:44 Bár a rangsorolt csatákban mindenki szeretne a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben feljutni a csúcsra, de ehhez nem elég az, ha OP tankot választunk vagy épp teletöltjük a harckocsinkat prémium lőszerekkel. Korábban már összeszedtem nektek a top 5 harckocsit, amikkel jó eséllyel magas rangra juthattok, de egy bizonyos ponton többre lesz szükség az előrejutáshoz.

Arra a kérdésre, hogy lesz-e a lehetőségünk a játékosnevünk elrejtésére a csatában a WG munkatársai azt válaszolták, hogy egyelőre nem foglalkoznak ezzel, de ez nem jelenti azt, hogy 1-3 hónapon belül nem vezetnének be valami hasonlót, mert tisztában vannak a problémával. Itt egész pontosan a játékos/XVM/klán fókuszról beszélünk, ami sokak játékát rontja el.

Lépések a tiltott modokkal szemben

Jelenleg a kliens lezárására irányuló munkálatok zajlanak, amik megakadályozzák, hogy illetéktelenek modifikációkat hajthassunk végre a játékban. A WG által engedélyezett modok vélhetően továbbra is a wgmods.net oldalra kerülnek majd fel, mint például a legnépszerűbb mod csomagok.

A legnépszerűbb modokat, mint az összesített statisztika egy-egy játékszakaszt követően, kizoomolás, célkereszt és térkép mod be fognak épülni a játékba, de az 1.0-ban mindössze a grafika és a zenék változnak, mert minden más destabilizálná a játékot.

További cikkek a WG konferenciáról:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.