WG konferencia:

WG konferencia: "Szeretnénk az átlagos nézők számára is izgalmassá tenni a mérkőzéseket"

A profi World of Tanks játékosok helyzete jelenleg kilátástalan, de talán hamarosan újra esélyük lesz szétlőni egymás tankjait a virtuális csatatereken.

Biztosan minden WoT e-sport rajongó értesült már róla, de a Wargaming.net League határozatlan ideig szünetel az orosz, európai és ázsiai régióban, míg az amerikait teljesen eltörölte a Wargaming.

Mit várhatunk idén?

Leghamarabb nyáron kapunk új információt a World of Tanks e-sport jövőjéről, de már megvan a Wargaming.net League alternatívája, illetve Pankov kijelentette, hogy az átlagos nézők számára is izgalmassá szeretnék tenni az e-sport mérkőzéseket. Szerinte a jelenlegi formátumot mindenki unta, ezért valami újjal szeretnének előállni. Az új formátum tesztelése év végéig kitolódik, de ezért cserébe Pankov azt ígéri, hogy mindenki tanulhat majd a közvetítésekből, sőt sok új tartalommal is bővül majd ezáltal a játék.

Törj a csúcsra: tippek a rangsorolt csatákhoz

Az eredményes játékhoz rangsorolt csatákban egészen más játékstílusra van szükség a normál módban megszokotthoz képest.

Az ígéretek között szerepel az is, hogy a játékosok szemszögéből láthatjuk majd az eseményeket, sőt mostantól komolyabban támogatják majd a harmadik fél által szervezett bajnokságokat is. Ez utóbbit feltehetően a FAME-KOPM2 bemutató mérkőzés sikerén felbuzdulva jelentették ki, amit több, mint 100.000-en néztek egyidejűen.

További cikkek a WG konferenciáról:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.