Legénységi képességek 2.0

Legénységi képességek 2.0

A Wargaming újabb legénységi képességeket, sőt talán egy egészen új legénységképzési rendszer bevezetését tervezi.

Az új legénységi rendszer tervezésénél elsősorban arra ügyelnek a fejlesztők, hogy ne érezzék becsapva magukat azok a játékosok, akik esetleg szabad XP felhasználásával vagy hatalmas időbefektetés árán képezték ki a legénységüket magas szintre. Ezenfelül azt is el szeretnék kerülni, hogy a játékosok újra és újra ugyanazokat a képességeket válasszák ki, ugyanakkor nem akarnak száz meg száz új képességet berakni a játékba.

Rendbe kell rakni a barakkokat is!

Először is az ismétlődő képességeket biztosan sokaknak ismerősen csengenek, hiszen minden esetben egy azonos sémát követsz. Például nehéz tankok esetében a tankodra testvériség, hatodik érzék, javítás és mozgás közbeni pontosságot javító képességeket teszel, míg egy közepes tankra a felsoroltakból javítás helyett álcázást teszel. Másodszor a képességek rendszerébe a készítők szeretnének valamilyen logikát belevinni, hogy átlátható maradjon mindenki számára.

WG konferencia: "Szeretnénk az átlagos nézők számára is izgalmassá tenni a mérkőzéseket"

A profi World of Tanks játékosok helyzete jelenleg kilátástalan, de talán hamarosan újra esélyük lesz szétlőni egymás tankjait a virtuális csatatereken.

A legénység képzéséről

Az egyik legirracionálisabb mechanizmus a játékban nem más, mint a legénységképzés, ugyanis felvetődik a kérdés, hogy miért veszít a legénység a képességeiből, amikor egy kisebb szintű tankba tesszük őket. Elfelejtették volna vezetni? Az új rendszerben ehhez hasonló problémákra próbálnak megoldást találni. Például hamarosan már nem kell a hatodik érzéket külön fejlesztenünk a tankunkon, sem harci utasítást használni az eléréséhez, ugyanis megkapjuk nulladik képességként. Ez azért nem hangzik rosszul.

A tervek szerint az új legénységi rendszer 2018-ban érkezik, és remélhetőleg nemsokára többet is megtudunk ezzel kapcsolatban.

További cikkek a WG konferenciáról:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.