Rainbow Six operátorok kizárólag kezdő játékosoknak!

Rainbow Six operátorok kizárólag kezdő játékosoknak!

Velük könnyebben fogod venni a kezdeti akadályokat. 

Bár a Rainbow Six: Siege továbbra is rendkívül népszerű, arról nem szabad megfeledkezni, hogy a megjelenés óta eltelt hosszú időszak miatt az új játékosoknak egyre nehezebb dolga van, ha szeretnének belerázódni a játékba. Ennek megkönnyítésére szedtük össze azokat az operátorokat, akikkel a kezdeti időszakban is eredményesek tudnak lenni. 

TÁMADÁSRA ALKALMAS KARAKTEREK

Ash



Ash egy rendkívül gyors run-and-gun karakter, aki mindenféle kockázatos helyzet nélkül tudja a csapatot előnyös helyzetbe varázsolni. A R4-C magas tűzerővel és variálhatósággal rendelkezik, illetve közepes és távoli lövések leadására a legalkalmasabb. Egyedi kütyüjével falakat nyithat meg és egyszerűen elpusztíthatja az ellenfél védelemre használt eszközeit. 

Blackbeard


Bár már közel sem olyan erős, mint korábban, Blackbeard azért a mai napig megállja a helyét, főleg az olyan 1v1-es szituációkban, ahol kihasználhatjuk a pajzsából származő előnyöket. Mivel kiváló védőpajzsa lehet a csapattársaknak, ezért elsőként őt érdemes előre küldeni. Ráadásul közepes és nagy távolságra is rendelkezik megfelelő fegyverzettel.

Fuze 


Fuze nem csak egy finom tea, hanem egy bombasztikus karakter is, aki robbanóanyagaival a sikeres támadás egyik kulcsembere lehet. A hozzá tartozó Cluster Range több védekező ellenfelet is ledönthet a lábáról és akár meccsfordító is lehet. Mindenesetre arra figyeljünk, hogy a túszokat ne sebezzük le a cuccaival, különben nem fognak minket szeretni a csapattársaink. 


VÉDEKEZÉSRE ALKALMAS KARAKTEREK

Bandit


Bandit kiváló választás lehet védekezéskor, hiszen olyan repertoárral rendelkezik, amivel az ellenfél trükkjeit könnyedén hatástalaníthatjuk. A nála lévő Shock Wire-rel metál cuccokat, megerősített falakat és pajzsokat tölthetünk fel elektromossággal, ami így folyamatosan sebzi a közelében lévő riválisokat. 

Castle


Castle egy igazán cseles karakter, ugyanis a támadócsapat játékosait robbanószerei segítségével egyszerűen egy adott helyiségbe tudja zárni. Emellett ún. armor paneleket is el tud helyezni az ablakoknál és ajtóknál, amit csak ő tehet meg a játékban. 

Frost


Frost egy szolid karakter, aki jól tud védekezni és a megfelelő sebessége is megvan hozzá. Gyakran borsot lehet vele törni az ellenfél orra alá, ugyanis van egy lerakható medvecsapdája, ami simán a földhöz tudja kötni az ellenfél játékosait. A fegyvere az átlagosnál lassabban lő, viszont sokkal könnyebb vele célozni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!