Hanamura második pontjának spawn részét lassan igazán átalakíthatná a Blizzard

Hanamura második pontjának spawn részét lassan igazán átalakíthatná a Blizzard

Ugyanis az XL2 játékosának is sikerült visszaélnie a spawn rendszer adottságaival. 

Nemrég beszámoltunk nektek egy érdekes esetről, amiben a Philadeplhia Fusion DPS játékosa Jae-hyeok "Carpe" Lee kicsit visszaélt a spawn rendszer adottságaival és Hanamura második pontjánál folyamatosan fel és le váltogatott Ana-ról, hogy a Sleep Dart segítségével kivehesse a harcból az ellenfél Winstonját. Az történtek most ismét megismétlődtek, ráadásul hatványozottan, mivel a New York Excelsior akadémia csapatában játszó Goliath, körülbelül 40 másodpercig altatta el folyamatosan a rájuk törő Winstont ugyanazon a helyszínen, ahol Carpe is tette korábban. Az esetek tulajdonképpen nem számítanak sem bug, sem glitch kihasználásnak, a játékosok viszont nyíltan visszaéltek a rendszer nyújtotta lehetőséggel, elég nagy előnyhöz juttatva a saját csapatukat az ellenfél kárára.  


Ugyan az vitatható, hogy a módszer mennyire tesz jót a védekező csapat számára, mivel nélkülözniük kell egy Supportot a harc alatt, mégis úgy gondoljuk, hogy a Blizzard-nak kicsit változtatnia kellene a 2CP pályák második pontjának spawn helyén, hogy ne fordulhassanak elő hasonló esetek. 

Ti mit gondoltok, a két játékos csak furfangos volt és minden rendben van így, vagy a stúdiónak alakítania kellene a pályákon?  

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!