Így alakul az OWL csapatok erősorrendje a Stage 2 második hete után

Így alakul az OWL csapatok erősorrendje a Stage 2 második hete után

Úgy tűnik, minden visszaállt a régi kerékvágásba és a kompetitív közösség ismét a koreai alakulatokat tartja a legjobbnak. 

Néhány napja véget ért az Overwatch League második etapjának második hete is és hamarosan kezdődik a harmadik is, szóval a Competitive Overwatch közössége ismét megtartotta a szokásos szavazását arról, hogy a játékosok szerint miként alakul a versenysorozat csapatainak erősorrendje. Az eredmények igencsak átalakultak az előző héthez képest, azonban cseppet sem meglepőek, mivel a koreai csapatok sima győzelmeket arattak a második héten, míg az amerikai alakulatok csak felemás teljesítményt nyújtottak. Na de nem is ragoznám tovább, lássuk a csapatok erősorrendjét!

  1. New York Excelsior
  2. London Spitfire
  3. Seoul Dynasty
  4. Houston Outlaws
  5. Philadeplhia Fusion
  6. Los Angeles Valiant
  7. Boston Uprising
  8. Dallas Fuel
  9. Los Angeles Gladiators
  10. San Francisco Shock
  11. Florida Mayhem
  12. Shanghai Dragons

Kontextusba helyezve, az erősorrend szinte teljes mértékben tükrözi a liga jelenlegi állását. A New York Excelsior eredményei igencsak meggyőzőek és szédületes, 86%-os győzelmi arányuk elismerésre méltó. A dobogó második fokán jelenleg a Seoul Dynasty jelenleg 79%-on áll, őket pedig holtversenyben a London Spitfire és Los Angeles Valiant követi 71%-os győzelmi rátával. A tabella alja viszont elég siralmas állapotokat tükröz, ahol a Florida Mayhem csupán egy győzelemmel áll az utolsó előtti helyen, míg a Shanghai Dragons nyert meccs nélkül, 0-14-ben várja a harmadik hét meccseit. 



Ti mit gondoltok egyébként, idővel az eredménytábla eleje és vége közelebb kerül majd egymáshoz, vagy az első szezon további részében is ekkora különbségek lesznek a csapatok közt? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!