Ismerjétek meg Brigitte szinkronhangját, Matilda Smedius-t!

Ismerjétek meg Brigitte szinkronhangját, Matilda Smedius-t!

A fiatal svéd színésznő vérében van a szakma, ráadásul még énekelni is kiválóan tud. 

Előző héten ugye a Blizzard bejelentette, hogy az Overwatch 27. hőse nem lesz más mint Torbjörn legidősebb lánya és Reinhardt fegyverhordozója, azaz Brigitte Lindholm. A karakter már be is került a PTR szerverekre és a stúdió úgy határozott, hogy külön figyelmet szentelnek a tesztelési fázisnak és a játékosok segítségét kérik, hogy egy kérdőív kitöltésével jelezzenek vissza a karakterrel kapcsolatban, ezzel segítve a munkájukat. Mindemellett időközben bekerültek Brigitte kozmetikai cuccai is és a Blizzard egyből 10 skinnel kápráztatott el minket, továbbá az Overwatch League recolorok is megérkeztek, ha kíváncsiak vagytok rájuk, az alábbi cikkünkben tudjátok őket megtekinteni.

PTR-on Brigitte összes skinje elérhető

Emellett az OWL szerelései is megérkeztek.

Az esztétikai itemek mellett természetesen bekerültek Brigitte voice linejai is, továbbá időközben a játék történetéért felelős Michael Chu a Twitteren bejelentette, hogy a karakter hangját a fiatal svéd szinkronszínésznő, Matilda Amedius adja. Az ifjú tehetségnek egyelőre még új a Twitter világa és a fiókja még csupán pár hetes, a rajongók már is meglepték és máris több mint 10 ezer követője van.

Matilda Smedius on Twitter

I LOVE that this is the official photo of me that everyone is using. My mom does not.

Matildának egyébként mondhatni vérében van a szakma, mivel édesanyja, Karin Annica Smedius híres színésznő és szinkronos Svédországban, aki olyan projektekhez adta a hangját mint a Marvel és DC animációs sorozatok, vagy a Sailoor Moon anime, ráadásul énekesként is tevékenykedett a 80-as 90-es években. Az éneklés egyébként Matildától sem áll távol és az alábbi videóban ti is megtapasztalhatjátok, hogy remek hangja van.

Matilda Smedius - Come fly with me

Södra Latin - Frank Sinatra Tribute - Matilda Smedius

 Jelenleg nagyjából ennyit lehet tudni Matilda Smedius-ról, ugyanis a színésznő eddig nem nagyon volt aktív a közösségi médiában, viszont most már ő is az Overwatch szinkronhang család tagja és szerintünk hamarosan egyre több információt fog megosztani majd magáról. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Kövess Minket!