Eldőlt, melyik csapat jelenleg Los Angeles királya

Olyan rangadót játszott a Valiant és a Gladiators, amit sokáig nem fogunk elfelejteni. 

Az Overwatch League etapja ezen a héten a harmadik fordulójához érkezett és a tegnap éjjel lejátszották az első három mérkőzést is. A közvetítés alatt ráadásul a Twitch bejelentette a Twitteren, hogy a versenysorozat Cheer programja újabb skinnel bűvül és ha a bitek elérik a 45 milliót, akkor a minimum 200-at cheerelők számára elérhetővé válik a hivatalos OWL Widowmaker skin.

Twitch on Twitter

Using Widowmaker's #OWL2018 skin won't make you play like Pine, but at least you'll look good. Her @overwatchleague skin will be unlocked at 45M Bits to all users who Cheer 200 Bits or more: https://t.co/C5RUL9Ckv6 https://t.co/HNYKByCNhm

Na de nem is rabolnám tovább az időtöket, ugorjunk is az eredményekre!

Seoul Dynasty vs. Shanghai Dragons

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Seoul Dynasty vs. Shanghai Dragons | Stage 2 Week 3 Day 1 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Shanghai jelenleg az utolsó helyen áll a versenysorozatban, ráadásul az egyik játékosuk, Weida "Diya" Lu kénytelen volt hazautazni Kínába családi vészhelyzet miatt. A körülményektől eltekintve is várható volt, hogy nem jelentenek majd kihívást a Dynasty számára, mivel a koreaiak rendkívül jó formát mutattak az elmúlt néhány hétben és jelenleg is vezetik a ligát. A meccs ennek köszönhetően eléggé egyoldalú volt és a Dragons csupán King's Row-t tudta megnyerni, a többi pálya pedig a Seoul-hoz vándorolt. Érdekesség, hogy a Shanghai friss igazolásai hamarosan megérkeznek majd Los Angelesbe és talán a harmadik etapra már jobb teljesítményt tudnak nyújtani. Seoul Dynasty vs. Shanghai Dragons: 3-1.

San Francisco Shock vs. Dallas Fuel

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | San Francisco Shock vs. Dallas Fuel | Stage 2 Week 3 Day 1 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Dallas eddig igencsak hullámzó teljesítményt nyújtott a második etap során, viszont papíron a Shock-tól még mindig jobbnak számítottak a mérkőzés előtt. Érdekes módon azonban már Volskaya-i döntetlenből látszott, hogy a Fuellel nincs minden rendben és a Cisco akár meg is nyerheti a meccset. Lijiang Tower-en mindez be is bizonyosodott, mivel a Shock dominánsan hozta a pályát, ráadásul a további két helyszínt is szinte simán behúzták, leiskolázva ezzel texasi ellenfelüket. A vereség hatására egyébként a Dallas rajongók fellázadtak és szitkozódások tömkelege árasztotta el az internetet, amik legfőbb célpontja a csapat edzője, Kyle "KyKy" Souder, mivel sokan úgy gondolják, egyszerűen nem tudja kihozni a maximumot a játékosokból.  San Francisco Shock vs. Dallas Fuel: 3-1.

Los Angeles Valiant vs. Los Angeles Gladiators

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Los Angeles Valiant vs. Los Angeles Gladiators | Stage 2 Week 3 Day 1 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az este legjobb mérkőzése sajnos hajnalra maradt, azonban a két csapat abszolút kárpótolt minket és olyan rangadót játszottak, amit sokáig nem fogunk majd elfelejteni. Papíron a Valiant számított esélyesebbnek, azonban a Gladiators már Hanamurán felrúgta mindezt és szédületes, Overtime-ba torkolló küzdelemben behúzták a pályát. Lijiang szintén az oroszlánoknak kedvezett és két kör alatt nyerték meg a kínai helyszínt, Hollywoodon pedig szédületes csatában sikerült megállítaniuk a Valla előrenyomulását még a második pont előtt, oldalcserét követően pedig könnyedén tolták el a payload-ot, megnyerve ezzel az egész mérkőzést. Az utolsó pályának számító Gibraltar is rettentő izgalmasan alakult és a csapatok kétszer futottak neki a pályának, amit végül szintén a Gladiators nyert meg, kinullázva ezzel a Valiant-tot. Los Angeles Valiant vs. Los Angeles Gladiators: 0-4. 

A meccs egyik legdurvább pillanatát egyébként Surefour produkálta, aki Gibraltar-on úgy vágott át a Vallán, mint egy képzett jedimester a bénázó droidokon.

 

A versenysorozat ma este tovább folytatódik, és közép-európai idő szerint az alábbi mérkőzések várnak ránk. 

  • Philadeplhia Fusion vs. Seoul Dynasty - 01:00
  • Houston Outlaws vs. Los Angeles Valiant - 03:00
  • Boston Uprising vs. Shanghai Dragons - 05:00

A mérkőzéseket pedig az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!