Bejelentették a Call of Duty: Black Ops 4-et!

Bejelentették a Call of Duty: Black Ops 4-et!

Már októberben nyomulhatunk a legújabb epizóddal. 

Miközben a Call of Duty: WWII megkapta első nagy DLC-jét, nem szabad megfeledkeznünk a soron következő epizódról sem, ami az Activision tegnapi bejelentése alapján a Black Ops 4 lesz és október 12-től már nyüstölhetjük is PC-n, XBOX One-on vagy PlayStation 4-en. 


A Treyarch gondozásában cseperedő játék ünnepélyes bemutatását a kiadó május 17-én fogja megtartani egy igazi közösségi esemény keretében, amikor is –elmondásuk szerint– megcsodálhatjuk a forradalmian új Black Ops epizódot, ami igazi gamechanger cím lesz. Útközben már olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy Nintendo Switch-en is meg fog jelenni a játék a konzol magas eladásszámai miatt, de ezt eddig a kiadó még nem erősítette meg. 

Kíváncsiak leszünk, hogy hogyan fognak alakulni a legújabb Call of Duty részeladási számai, hiszen a második világháborús korszak rengeteget hozott a konyhára, aminek fényében kérdéses, hogy a Black Ops széria legfrissebb tagja hogyan fog teljesíteni a kasszáknál. Mindenesetre mi bízunk a Treyarch fejlesztőcsapatában, akik eddig rendszerint hangulatos címekkel örvendeztettek meg minket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!