A Gladiators nem kegyelmezett a Spitfire-nek az OWL utolsó napján

A Gladiators nem kegyelmezett a Spitfire-nek az OWL utolsó napján

"Halló Los Angeles, itt a London, visszakaphatjuk Fissure-t?"

Az Overwatch League második etapjának harmadik hete tartogatott izgalmakat bőven és született néhány olyan eredmény, amire abszolút nem számítottunk. A harmadik nap történéseiről már beszámoltunk nektek, ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Koreai dominanciával folytatódott az Overwatch League

Sensevida | 18/03/10 14:52 Az Overwatch League harmadik hete eddig abszolút nem telt unalmasan és az első két versenynapon az egyoldalú eredmények mellett születtek meglepetések is. Ha lemaradtatok volna a hét korábbi eredményeiről, az alábbi cikkünkből kiindulva tájékozódhattok a történésekről.

Szerencsére a hét utolsó napja is tele volt meglepetésekkel és az eredmények rendesen átalakították a versenysorozat eredménytábláját. Nem is húznám tovább az időt, lássuk is a meccseket!

London Spitfire vs. Los Angeles Gladiators

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | London Spitfire vs. Los Angeles Gladiators | Stage 2 Week 3 Day 4 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Spitfire eddig csak a Houston Outlaws-tól kapott ki az etapban és a papírforma szerint, ők számítottak az esélyesebb félnek ezen a találkozón. Hatalmas meglepetésre azonban a Gladiators sokkal jobban kezdte a meccset és már Volskaya-n látszott, hogy nem lesz könnyű menet a Londoniak számára. A Los Angeles Lijiang-ot is nagyon simán nyerte, ráadásul King's Row is nekik kedvezett, a koreaiaknak pedig csak egy becsületpont maradt Route 66-tól. London Spitfire vs. Los Angeles Gladiators: 1-3. Érdekesség, hogy a Gladiators győzelmében kulcsszerepet játszott a Spitfire-től szezon közben megvásárolt Fissure, aki a meccs után egy mára már klasszikus mémmel reagált az eredményre.

New York Excelsior vs. San Francisco Shock

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | New York Excelsior vs. San Francisco Shock | Stage 2 Week 3 Day 4 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Shock ugyan győzedelmeskedett legutóbb a Dallas ellen, számítani lehetett rá, hogy ezen a találkozón nem sok esélyük lesz. Nos a papírforma be is jött és az Excelsior minden pályán lemosta a Cisco-t, esélyt nem hagyva a pontrablásra. Ezzel a győzelemmel a New York megerősítette második helyét a tabellán, a Shock viszont a 9. helyre csúszott vissza. Jó hír viszont a narancssárgák szurkolóinak, hogy Jay "Sinatraa" Won jövőhét vasárnap ünnepli a 18-ik szülinapját, szóval hamarosan akár pályára is léphet majd a csapattal. New York Excelsior vs. San Francisco Shock: 4-0.

Florida Mayhem vs. Dallas Fuel

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Florida Mayhem vs. Dallas Fuel | Stage 2 Week 3 Day 4 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Nem könnyű mostanában a Dallas Fuel szurkolók élete, mivel a csapat abszolút nem teljesít jól még az új igazolások ellenére sem, ráadásul a csapat körül folyamatosan megy a dráma és a botrány. Ezzel szemben a Mayhem mostanában kezdi összeszedni magát és legutóbbi, Houston elleni meccsükön szépen megszorongatták a Texasi csapatot. A meccsen a Fuel kezdett jobban és behúzták Hanamura-t és Nepal-t is, azonban a Florida feltámadt King's Row-n és Gibraltaron is, kiegyenlítve az eredményt. Az utolsó pálya érdekes módon szintén a Floridának kedvezett és ezzel megszerezték második győzelmüket a versenysorozatban. Florida Mayhem vs. Dallas Fuel: 3-2.

A versenysorozat állása a harmadik hét után a következő:

Ti egyébként mit szóltok az eredményekhez?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Közvetítések