Most már tényleg készül a Pudge Arcana

Most már tényleg készül a Pudge Arcana

John Patrick Lowrie, Pudge szinkronhangja a saját Facebookon oldalán osztotta meg a nagy hírt, miszerint a karakter új hangsorain dolgozott a Valve studiójában.

2017-ben a többhetes közösségi voksolást követően a The International 7 Arcana szavazás végül a Pudge javára dőlt, mindössze 8.711 szavazattal bizonyult jobbnak Rubickkal szemben.

Lassan azonban a hatodik hónap telik el és még csak hírt sem kaptunk arról, hogy mi a helyzet a legújabb Arcana-val. Most azonban maga a szinkronszínész osztott meg olyan információt, ami semmi másra nem enged következtetni, mint, hogy a Valve műhelyében végre dolgoznak az ügyön. A hangfelvétel arra is bizonyíték, hogy a végső simításokat végzik a tárgyon vagy szetten.

"Csak, hogy tudjátok, a Valve-nál jártam múlthét szerdán és felvettünk jó néhány új sort Pudge mondandói közül. Nem bírtam megállni, hogy ne készítsek egy képet erről a speckós erősítőről, mellyel tökéletesen beállították a hangomat. Mennyire király már, nem?!"

Lowrie korábban közönség előtt is szemléltette szinkron tehetségét, az alábbi videóban meghallgathatjátok, hogy  mennyire jól űzi ezt a mesterséget:

Sokszínűségét mutatja az is, hogy Lowrie Pudge mellett az Ancient Apparition, Dark Seer, Doom, Earthshaker, Shadow Fiend és Storm Spirit hangja is egyébként.

Ti várjátok már a legújabb Arcana-t?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!