Két új játékossal erősít a San Francisco Shock

Két új játékossal erősít a San Francisco Shock

Min-ho "Architect" Park DPS, míg Grant "moth" Espe Support pozícióba érkezik a csapathoz. 

A San Francisco Shock eddig nem szerepelt valami fényesen az Overwatch League-ben és az első etapban csupán a 9. helyet szerezték meg a tabellán, mérlegük pedig 3 győzelem és 7 vereség volt. Sajnos a csapat számára a Stage2 sem alakult eddig igazán jól, mivel hat mérkőzésükből csupán kettőt tudtak megnyerni és a liga élmezőnye rendszeresen kinullázza őket.  

Várható volt tehát, hogy az alakulat változtatásokat fog eszközölni a kereten és nemrég be is jelentették, hogy Min-ho "Architect" Park DPS, míg Grant "moth" Espe Support pozícióba érkezik. A Shock Twitterén közzétett videóban továbbá megemlítik azt is, hogy az eddig túl fiatal Jay "sinatraa" Won, illetve később Matthew "super" DeLisi is hamarosan pályára léphet majd. 

Architect korábban a CONBOX és az X6 Gaming játékosa volt és fiatal kora ellenére már a koreai APEX bajnokságokon is megfordult. Hírnevét leginkább szédületes Genji játékainak köszönheti, azonban az elmúlt egy évben próbálta maga mögött hagyni a róla kialakult OTP játékos jelzőt és rengeteget gyakorolt például Widowmaker-rel, Pharah-val és McCree-vel is. Ha kíváncsiak vagytok képességeire, az alábbi videóban találjátok legutóbbi montázsát. 

Ezzel szemben moth egy kicsit az ismeretlenség homályából jön, ugyanis csak amatőr csapatokban játszott, viszont a fórumokon azt beszélik, hogy egyike a legjobb Shotcaller Lúicó játékosoknak Észak-Amerikában. Sajnos a játékos nem nagyon streamel, szóval nem tudunk nektek bemutató videót linkelni, viszont biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan ez megváltozik majd. 

Ti mit szóltok a két igazoláshoz, szerintetek erősebb lehet velük majd a Shock?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!