Hirdetés

Revansot vehet a KS a D5 ellen a HD2L 4. szezonjának Lan döntőjén!

Az egyik leghosszabb magyar Dota 2-es versenysorozat újabb szezonjának végére értünk, a Lan döntőn pedig minden eddiginél szorosabb mérkőzést láthatunk az első osztályban.

Hirdetés

Az alapszakasz után mondhatni kisebb meglepetésre a KS.Reborn újjászervezett ötöse örülhetet, ugyanis első helyezettként rögtön megváltották a jegyüket az offline döntőre, míg a mögöttük végző 4 együttesre még várt egy rájátszás. Itt aztán a címvédő Deadly Five diadalmaskodott, bár azért a FunFunFun ellen volt egy nehezebb összecsapásuk, de végül sikerrel vették az összes kört. Megismétlődhet tehát a 2. szezon fináléja, így revansot vehet a KS, hiszen májusban a halálos ötös 2-1-re legyőzte őket. Ráadásul a sztori pikantériája, hogy Balázs akkor még a KS-ben, twizz pedig a D5-ben igyekezett minél több killt begyűjteni. Mondanom sem kell, azóta helyet cseréltek. Hosszú idő után az egyik legkiélezettebb párharcot láthatjuk majd március 17-én, szombaton. Zsinórban eddig mind a három kiírást a Deadly Five nyerte meg, éppen ezért fel kell kötnie a nadrágot a hamvaiból újjászülető KS szerény ötösének, hogy letaszítsák ellenfelüket a trónról.

A másodosztályban a sötétségben bujdokló klán előjött az tavasz első napsugaraira és tarolt a másodosztályban, miután a Hide from Light-ból a Lemon Squad megnyerte az alapszakaszt, aztán a rájátszásban az Underrated nem talált legyőzőre.

A helyszín ezúttal is az Infinity Esports bár lesz, az elsőként érkező 30 vendég meglepetésben részesül, de további ajándékokat is kisorsolnak a szervezők a mérkőzések között. A szünetekben a közönséget a community egyik legmeghatározóbb alakja, a szavak varázslója, valamint a Dota 2 és a MMR suli alapító atyja Elek "VasQuez" Sándor szórakoztatja majd. Ez a Lan is remek példa arra, hogy a sokadik visszavonulását követően sem tud elszakadni a játéktól és a családias, szeretetre méltó közösségtől.

A helyezések alapján a következő nyereményekre számíthatnak a játékosok:

  • Divízió 1. bajnok: 125.000 Ft ipon kupon + 100.000 Ft kp.+ serleg
  • Divízió 1. II. helyezett: 50.000 Ft ipon kupon + 50.000 Ft kp + serleg
  • Divízió 2. bajnok: 25.000 Ft ipon kupon + serleg
  • Divízió 2. II. helyezett: 50 Euro Steam card. + serleg

Emellett a torna legjobbját (MVP) is jutalom illeti (kit a twitch nézők szavazhatnak meg): Vándor "Axe" serleg üti a legskillessebb játékos markát.

A program a következőképpen alakul:

  • Div 2 döntő - 14:00 HL Lemon Squad vs HL Underrated
  • Div 1 döntő - 17:30 KS.Reborn vs Deadly Five

Természetesen a magyar közvetítés sem maradhat el, melyről jómagam, Debreceni "TZeus" Péter és a Napóleon-t is megszégyenítő taktikai és elemzői érzékkel megáldott Likó "Royalfiend" Szilárd gondoskodik, twitch.tv/hd2l:

Ti ott lesztek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?