Új kommentátor debütál a Dreamhack Minor versenyén!

Új kommentátor debütál a Dreamhack Minor versenyén!

A DreamLeague meglehetősen későn fedte fel a közelgő Minor talent listáját, kárpótlásul azonban van pár érdekes név.

A joinDota League kommentátora, KillerPigeon először debütál a Pro Circuit-ben, Pyrion Flax pedig SirActionSlacks-et helyettesíti.

A DreamLeague 9. szezon talent listáján két jól ismert duó is szerepel, ODPixel és Fogged, valamint Capitalist és Blitz. Sheever szintén visszatér a hostként, miután tavaly kihagyta a DreamLeague Season 8 Major-t egészségügyi problémái miatt.

A legnagyobb hiányzó egyértelműen SirActionSlacks, aki a DreamLeague legutóbbi 4 szezonának is részese volt. Ehelyett most a PGL PUBG rendezvényén lesz jelen, mint interjúztató, ráadásul azon az eseményen TobiWan is ott lesz kommentátorként. A DreamLeague-en ezért Slacks-ot PyrionFlax helyettesíti és a Pro Circuit keretein belül debütál majd a ukrán KillerPigeon, aki más versenyeken kívűl a joinDOTA League 12. szezonját is közvetítette.

A DreamLeague 9. évada Minor lesz és a következő héten, azaz március 21 és 25 között rendezik. A tavalyi két nagydöntős, a Team Secret és a Team Liquid egyaránt meghívást kapott a tornára, bár a további résztvevőket sem kell nagyon bemutatni: Fnatic, paiN-Gaming, Immortals, Newbee, Team Empire, OG.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!