Egy rövid videóban mutatta be a Blizzard, miként keltették életre Brigitte-t

Egy rövid videóban mutatta be a Blizzard, miként keltették életre Brigitte-t

Az Overwatch legújabb hősnője a jövő héten csatlakozik az éles szerverekre.

A Blizzard bejelentése szerint Brigitte, a Overwatch új tankosabb supportja március 20-án lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

"Nem számít honnan jön, bárkiből lehet hős. Fedezd fel, hogy Ben Zhang és a designer csapat hogyan keltette életre az Overwatch legújabb support karakterét. Brigitte március 20-án csatlakozik a küzdelemhez." -írta Blizzard.

Brigitte ötletének megszületésétől egészen a megalkotásáig egy különleges utazás volt a tervezők számára. Zhang elmagyarázza, hogyan miként döntöttek a jelenlegi verzió mellett, illetve megjegyezte, hogy igyekeztek a designja alapján mind Torbjörn, mind Reinhardt jellemvonásait belecsempészni.

Brigitte-t először a Dragon Slayer digitális képregényében láthattuk, melyben a Reinhardtal átélt kalandozásairól olvashattunk. Aztán a február végén debütált eredettörténetének videója elmagyarázta, hogy csalódottan nőtt fel, miután csak távolról szemlélhette a harcokat, hiszen szerette volna megvédeni családját és barátait, ezért Brigitte később csatlakozott az Overwatch-hoz. Még mindig nem tudunk sokat az Overwatch szervezettel való kapcsolatáról, de arra számítunk, hogy Blizzard több történetet is kiad majd nekünk az idő múlásával.

Február 28. óta tesztelhető PC-n a PTR szerveren, de már nem kell sokat várnunk rá, néhány nap múlva mindenki számára elérhető lesz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!