A Los Angeles Gladiators egyszerűen megállíthatatlan az Overwatch League-ben

A Los Angeles Gladiators egyszerűen megállíthatatlan az Overwatch League-ben

Továbbá úgy tűnik, hogy a kezdeti gyengélkedés után kezd magára találni a Boston. 

Az Overwatch League második etapjának negyedik hete eddig eléggé érdekesen alakult és akadt pár olyan meglepetéseredmény, amire senki nem számított. A Florida Mayhem például egyre inkább kezd magára találni és megverték a Los Angeles Valiant-ot, továbbá az Excelsior hatalmas küzdelemben elbánt az eddig rendíthetetlennek tűnő Dynasty-val. A korábbi meccsek eredményeiről már beszámoltunk nektek, ha kíváncsiak vagytok rájuk, az alábbi cikkünkből tudtok tájékozódni.

A Florida Mayhem végre már nem csak mémel az Overwatch League-ben

Sensevida | 18/03/16 16:09 Az Overwatch League második etapja ezen a héten már a negyedik fordulóhoz érkezett és a rájátszás közeledtével a küzdelem egyre inkább kiélesedik. 

A harmadik játéknap is tartogatott izgalmas meccseket, de nem is rabolnám tovább az időtöket, ugorjunk az eredményekre!

Los Angeles Gladiators vs. Florida Mayhem

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Los Angeles Gladiators vs. Florida Mayhem című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Florida mostanában egyre jobb formát mutat és az első pályán, vagyis Volskaya-n sikerült is kiharcolniuk egy döntetlent, továbbá Nepal-on két kör alatt meg is szerezték a vezetést. A Gladiators-t azonban nem kellett félteni és Hollywoodon remekül támadtak, oldalcsere után pedig védekezésükkel kiegyenlítettek. A mérkőzés tehát Route 66-on dőlt el, ahol a Los Angeles nem kegyelmezett és ha nagy küzdelemben is, de behúzták a győzelmet, megőrizve veretlenségi sorozatukat. Los Angeles Gladiators vs. Florida Mayhem: 2-1.

London Spitfire vs. San Francisco Shock

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | London Spitfire vs. San Francisco Shock című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az papírforma alapján könnyű Spitfire győzelemre lehetett számítani és a koreaiak Volskaya-n és Nepalon el is húztak 2-0-ra. Hollywoodon viszont zseniálisan védekezett a Shock és csupán 60%-ot engedtek át a Londoniak számára, oldalcsere után pedig könnyedén foglalták el a pontot. Az ötödik pálya reménye azonban elszállt Route 66-on, mivel a Spitfire folyamatosan megállította a Cisco támadását, beállítva ezzel a végeredményt. London Spitfire vs- San Francisco Shock: 3-1

Los Angeles Valiant vs. Boston Uprising

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Los Angeles Valiant vs. Boston Uprising című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Boston elég rosszul kezdte az etapot, a Valla pedig eszméletlenül inkonzisztensen teljesített eddig, szóval a találkozó eredményét nem nagyon lehetett megtippelni. Volskaya a Boston-hoz vándorolt, Lijiang viszont már a Valiant-nak kedvezett és a találkozó egy remek adok-kapokba ment át, ami összességében az ötödik pályán, azaz Ilios-on dőlt el. A görög helyszínt ugyan a Los Angeles kezdte jobban, a Boston viszont ügyesebb volt a második és harmadik körben, megnyerve ezzel az egész mérkőzést. Los Angeles Valiant vs. Boston Uprising: 2-3. 

Na de térjünk is rá a ma éjjeli mérkőzésekre, amelyek közép európai idő szerint az alábbi időpontokban lesznek.

  • Seoul Dynasty vs. London Spitfire - 21:00
  • San Francisco Shock vs. Houston Outlaws - 23:00
  • Dallas Fuel vs. Philadeplhia Fusion - 01:00

Az összecsapásokat egyébként az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!