A világ legfurcsább bocsánatkérő közleményét adta ki a Los Angeles Gladiators

A csapat edzője összeütközött két Outlaws játékossal, a körülmények viszont eléggé ködösek.

Ezen a héten játszott egymás ellen a Los Angeles Gladiators és a Houston Outlaws az Overwatch League-ben és az oroszlánok ha nagy küzdelem árán is, de behúzták a győzelmet. A meccs szünetében azonban történt egy "incidens" a színfalak mögött, ugyanis a Gladiators edzője, David "dpei" Pei jelenleg tisztázatlan körülmények között nekiütközött az Outlaws két játékosának, Jacob "JAKE" Lyon-nak és Austin "Muma" Wilmot-nak. Nem sokkal ez után pedig a Gladiators meg is osztott egy közleményt a hivatalos honlapjukon, melyben bocsánatot kérnek az eset miatt. 

"Tegnap az Outlaws meccs alatt véletlenül összeütköztem két játékosukkal. Abszolút nem figyeltem merre mentem és éppen azon gondolkodtam, hogy mit tanácsoljak a csapatomnak King's Row-ra, viszont mindenféleképpen bocsánatot szeretnék kérni az eset miatt. Már akkor elnézést kértem a két játékostól és a meccs után a Houston edzőjétől, Tairong-tól is. Őszintén szólva nagyon sajnálom az esetet és szeretnék mindenkit biztosítani aról, hogy abszolút nem volt szándékos. Annak ellenére, hogy csupán egy balesetről van szó, levállalni egy ellenfél csapat két játékosát abszolút nem méltó egy profihoz, szóval még egyszer, nagyon sajnálom. "

Amikor először olvastam a közleményt, hirtelen nem tudtam hova tenni a dolgot és azt kérdeztem magamtól, hogy ez most valamilyen vicc és a Gladiators csak mémelni akar, kifigurázva a liga közelmúltban történt eseményeit, vagy dpei ennyire rendes ember lenne és szeretné elkerülni a csapatok közti felesleges ellentétet. Nos, kicsit körbe járva az ügyet kiderült, hogy komoly dologról van szó és az ESPN újságírója, Rod "Slasher" Breslau értesülései szerint elég fizikai kontaktus történt ahhoz, hogy a Liga hivatalos bocsánatkérésre szólítsa fel a Los Angeles Gladiators-t. Mindemellett a pletykák alapján a közleményben szereplő "véletlenül és nem szándékosan" kifejezések félrevezetőek, ugyanis a "dpei-t ismerők arról számoltak be, hogy tipikusan rá vallana az ilyen szintű viselkedés egy másik csapat tagjaival szemben. 

Nos egyelőre nehéz igazságot tenni, mivel JAKE ÉS Muma még nem nyilatkozott az ügyben, az viszont már biztos, hogy az internet népe rögtön megkezdte a mémek gyártását az esetről.

Stylosa on Twitter

BREAKING NEWS #OWL2018

Ti mit gondoltok, valóban csak véletlen baleset történt, dpei esetleg szándékos volt, esetleg csak egy vicc az egész? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!