Riport: sergej is leigazol az új ENCE-hez

Riport: sergej is leigazol az új ENCE-hez

A teljes finn szcénát felforgatná az ENCE a csapatához, ha hihetünk a pletykáknak.

Visszatért közénk az ENCE a héten és rögtön leigazolták Aleksi "allu" Jalli-t is, aki immáron harmadjára öltheti magára a csapat mezét karriere során. Azonban a bejelentés egy fontos részletet nem tartalmazott, méghozzá azt, hogy kik alkotják a felállást rajta kívül. A francia Flickshot lap méltán híres riportere, neL utánajárt a dolognak és ki is derítette, hogy kikkel tárgyal a finn szervezet.

Alluval a fedélzetén tért vissza az ENCE!

Aleksi "allu" Jalli két éves szerződést írt alá a finn szervezettel.

Allu mellett a legnagyobb név egyértelműen Jere "sergej" Salo lehet. A 16 éves játékost tavaly fedezték fel és a HAVU-ban játszott egészen a decemberi "visszavonulásáig". Rendkívül ügyes játékos, akit sokan a következő NiKoként/s1mple-ként/coldzeraként (kinek melyik hasonlat jön be jobban) emlegettek. Korán felismerte, hogy nagyon jó lehet a játékban, de azt is, hogy ilyen fiatalon az iskola fontosabb, hiszen nem fog élete végéig terroristákat kergetni Mirage-on hatalmas pénzekért. Érthető módon abbahagyta a Counter-Strike-ot, ám most úgy néz ki, hogy mégis visszatérhet.

A maradék három játékost a 3 legerősebb finn csapatból toborozhatja az ENCE, ezzel alaposan felforgathatják a helyi szcénát. A HAVU-ból Aleksi "Aleksib" Virolainen, az iGame-ből Sami "xseveN" Laasanen és a SuperJymy-ből Jani "Aerial" Jussila csatlakozhatnak a projekthez. A pletykák szerint mindannyian közel állnak hozzá, hogy aláírjanak a szervezettel. Néhányuk szerződésben áll jelenleg, így őket ki kell vásárolni, de van akinek hamarosan lejár a papírja, így valószínű, hogy inkább kivárja a megfelelő pillanatot az ENCE és ingyen csap le rájuk. Ez megmagyarázhatja azt is, hogy még miért nem érkezett semmilyen hivatalos bejelentés a felállásról.

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor így néz majd ki a csapat:

Aleksi "allu" Jalli
Jere "sergej" Salo
Aleksi "Aleksib" Virolainen
Sami "xseveN" Laasanen
Jani "Aerial" Jussila

Nyitókép: HLTV

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!