A Na'Vi az év egyik legjobb mérkőzésén fordított és nyert

A Na'Vi az év egyik legjobb mérkőzésén fordított és nyert

A trónjuk maradt az utolsó épület, mega creepek ellen harcoltak és 30 ezer networth hátrányban voltak, de megcsinálták.

A cseppet sem zűrzavar és káosz mentes negyeddöntő mérkőzést követően, melyet a Natus Vincere és a Fnatic vívott a tömeg hatalmas örömünnepben tört ki, de a játékosok is majd ki ugrottak a bőrükből.

Az 1-1-es állást követően a harmadik meccsben dőlt el Natus Vincere és a Fnatic sorsa a GESC Indonesia Dota 2 Minor versenyén. A Na'Vi ráadásul hatalmas bajba került, nem csak az egyenes kieséses rendszer miatt, hanem a 30 ezres networth hátrány miatt is. Ezt még fokozta, hogy mega creepek ellen kellett egy jó ideig harcolniuk. Már csak a trónjuk állt akkor, mikor a Fnaticnak még az összes barrack épülete megvolt. Ekkor azonban 19-re lapot húztak és belementek a base race-be. Berongyoltak a Fnatic bázisára és nekiestek, hogy befejezzék a mérkőzést, hiszen Dendi nem sokkal előtte vette meg a Linára a Divine Rapiert. Eközben Abed és EternalEnvy Templar Assassinnal és Death Prophet-tel támadták az egyetlen meg maradt Na'Vi épületet, míg Dendi és a csapattársai mindannyian a Fnatic trónját bontották, mit sem foglalkozva az őket körülvevő eseményekről.

Aztán egyszer csak véget ért ez a hihetetlen mérkőzés, a Na'Vi pedig dacolt az összes létező elemmel, hogy megfordítsa az állást és végül megnyerjék a párharcot.

A többi azóta történelem, hiszen azóta véget ért a torna, melyen a Na'Vi az elődöntőben a későbbi győztes Evil Geniuses ellen esett ki.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!